16 / 05 / 2024

Ferda Polat ankara

Ferda Polat ankara

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat kimdir? Ferda Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ferda Polat...

Votorantim Cimentos, Polat Beton'un tesislerini devralıyor!

Votorantim Cimentos, Ankara merkezli Polat Beton'un Ankara Sincan, Kayaş, ve Gölbaşı hazır beton tesislerini kiralama yoluyla devralıyor.

Ankara Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı!

MSB Grup Yapı tarafından Ankara'nın Polat ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı. MSB grup yönetim kurulu başkanı Mehmet BAKŞİ basın mensupları ile bir araya geldi.

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Ankara Çayyolu'nda yıkım için tebligat!

Çankaya Belediyesi tarafından Ankara Çayyolu sınırlarında yer alan Ferda Serap Yörübul'a ait taşınmazın yıkım işleminin gerçekleştirilmesine ilişkin tebligat bugün 29346 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ferda Polat kimdir?

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat kimdir? Ferda Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ferda Polat...

TOKİ, Ankara Mamak'ta 1176 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde 1176 adet konut yaptıracak

TOKİ'den Ankara'da 2 yeni konut projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'da yaptıracağı 2 yeni toplu konut projesi için düğmeye bastı

Dünyagöz'ün 13'üncü hastanesi Ankara'da açıldı

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 13'üncü halkası olan Dünyagöz Ankara'yı hizmete açtı

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

Fettah Tamince, Büyük Ankara'yı devraldı

Başkentin simge otellerinden Büyük Ankara Oteli'nin işletmesini Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince devraldı

Büyük Ankara Oteli, Rixos Grand Ankara oldu

Çelikler Yatırım Holding tarafından 110 milyon dolara restore edilen Büyük Ankara Oteli bugün düzenlenen imza töreniyle Rixos Hotels'e devredilirken, tarihi otelin yeni ismi Rixos Grand Ankara oldu.

Büyük Ankara Oteli, yeniden açılıyor

Büyük Ankara Oteli'nin, Rixos Otelcilik işletmeciliğinde mayıs ayı içinde yeniden hizmete açılacağı öğrenildi. 

Ankara Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı

Ankara Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, Altınpark Anfa Fuar Merkezi'nde açıldı.

Ferda Polat ankara Haberi

Ferda Polat ankara

Ferda Polat kimdir?

Ferda Polat, 1960 Yılında Şereflikoçhisar’da doğdu. İlk ve orta tahsilini Şereflikoçhisar da liseyi ise Aksaray Ticaret lisesinde tamamladı. 


Yüksek öğrenimini Aksaray Üniversitesi Pazarlama bölümünde bitirdi. 13 Yıl Şereflikoçhisar da esnaflık yaptı daha sonra emekli oldu. 


14 Ağustos 2001 de kurulan AK Parti’ nin Şereflikoçhisar ilçe teşkilatının kuruluşunda görev aldı. 2001-2005 tarihlerinde AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 


2005 yılında atama ile AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı oldu .2006 yılında olağan kongre ile AK Parti Şereflikoçhisar ilçe Başkanı seçildi. 2006 yılından 30 mart yerel seçimlerine kadar 3 dönem AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı olarak görevini sürdürdü. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise Şereflikoçhisar Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 


Evli ve üç çocuk...