14 / 05 / 2024

Ferdi Deren

Ferdi Deren

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: İnşaat malzemeleri sanayisi yeni alanlara yönelecek!

Türkiye İMSAD'ın ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı Demirdöküm’ün katkılarıyla düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferdi Erdoğan, Covid-19 salgını sürecinde otel, fabrika, alışveriş merkezi, hastane, ofis ve benzer yapıların havalandırma sistemlerinin mercek altına alındığını anlattı

Tercan Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercan Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Tercan, Ethem Tercan, ferdi Batı ve gökçehan Gökalp ortaklığında kuruldu.

Ferdi Erdoğan: Konutlarda su tüketim stratejileri geliştirilmeli!

Türkiye İMSAD ‘22 Mart Dünya Su Günü’ dolayısıyla açıklama yaptı. Açıklamada, sanayi ve konutlarda su tüketim stratejilerinin geliştirilip su israfının önüne geçilmesi gerektiğinden bahsetti.

Türkiye İMSAD'dan İdlib açıklaması!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, "Derin üzüntü içindeyiz. Kahraman askerlerimizin çabasıyla bölgede kalıcı barışın sağlanacağına inanıyoruz" dedi...

Koronavirüs inşaat sektörünü etkiledi mi?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Ferdi Erdoğan, Çin’den yıllık 20 milyar dolarlık ithalatı olan Türkiye için koronavirüsün tehdit yarattığını söyledi...

Türkiye İMSAD’dan Brexit açıklaması!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Brexit sonrası İngiltere ile yeni bir yol haritası çıkarılmalı. İnşaat malzemesi sektörünün en fazla ihracat gerçekleştirdiği ülkelerin başında gelen İngiltere pazarını rakip ülkelere kaptırma riski var” diye konuştu.

İMSAD: Türkiye’de riski deprem değil güvensiz yapılar oluşturuyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Elazığ’da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem ile ilgili yaptığı açıklama yaptı...

Kentsel dönüşüm konutlarında enerji verimliliği artacak!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklamalarda bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’deki tüm binalar için zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi’nin yanı sıra kullanılan inşaat malzemesi mutlaka sorgulanmalı'' diye konuştu.

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Erdoğan tarafından kuruldu. 

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları: Fırtınalı havada yeni yollar!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Çin trenle Avrupa’ya mal taşırken, bu trenin vagonlarında biz de yer alacak mıyız? Yoksa dönüş vagonlarına ürün yüklemeye mi çalışacağız?" dedi...

Ferdi Deren Haberi

Ferdi Deren

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat, kat karşılığı inşaat işleri yapmak arsalar alıp bunlarüzerine binalar tesis etmek, bunları kiraya vermek veya satmak kazı verestorasyon, dekorasyon, yol kanalizasyon her türlü yer altı döşeme, sondaj,iskele, liman, havalimanı, baraj, köprü, gemi inşası, endüstri inşaatı, boruhatları, doğal gaz, su tesisatı, hafriyat, çevre düzenlemesi yapmak ve bunlarla ilgili her türlü proje, müşavirlik hizmetlerini gerçekleştirmek.  2- Türkiye sınırlarıiçinde veya yabancı ülkelerde, resmi...