04 / 05 / 2024

Ferhat Altındal

Ferhat Altındal

Isı, Su, Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemlerinin üretici firması olan Eclectia A.Ş İnsana, çevreye ve sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu.

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bağcı ve Samet Albayrak ortaklığında kuruldu.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

Ferhat Tüneli'nde çalışmalara yeniden başlandı!

Ferhat ile Şirin efsanesinin yaşandığı rivayet edilen Amasya’da Harşena Dağı altında kazı çalışmaları süren Ferhat Tüneli’nde hazine olduğu söylentilerinin peşinden bir vatandaş konuyu BİMER’e taşıdı.

Ferhat Beluk'tan geleceğin inşaatçılarına altın tavsiyeler!

Pırlanta Erciyes İnşaat Genel Müdürü Ferhat Beluk, ÇÜ Yapı ve Tasarım Kulübü'nün konuğu oldu. Ferhat Beluk, geleceğin mimar ve mühendisleriyle tecrübelerini paylaştı.

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Can Altındal tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Femira İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Femira İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Altıntop, Ramazan Almalı, Miraz Yaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi'nde kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları kurumsal yönetim komitesini oluşturdu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, kurumsal yönetim komitesi ve denetimden sorumlu komitesini oluşturdu. Komite başkanlığına Nadir Altındal, komite üyeliğine ise Zafer Kaymakçı ve Memet Tayran Demir seçildi...

Sinpaş GYO, altı ayda 19 milyon 652 bin 844 TL kar etti!

Sinpaş GYO, yılın ilk altı ayında 19 milyon 652 bin 844 TL kar etti

Yelda Altürk Emaar Türkiye Pazarlama Müdürlüğü´ne atandı!

Yelda Altürk Emaar Türkiye´nin tüm pazarlama ve iletişim konularıyla ilgilenecek

Yağmur suyu kullanan binaya 'Altın' ödül!

Türk Motor Merkezi (TEC), çevreye duyarlı uygulamaları nedeniyle `Altın´ standardı ile ödüllendirildi

Ferhat Altındal Haberi

Ferhat Altındal

Isı, Su, Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemlerinin üretici firması  olan Eclectia A.Ş 2008 yılında kurularak alanın en profesyonel ve teknolojik cihazlarının kullanıldığı laboratuarlarında deneyimli ve akademik personeli ile işlemin her aşamasını sürekli kontrol altında tutarak,insan ve çevre sağlığına son derece duyarlı davranan ve müşterilerine en doğru en hassas üretim sağlayan şirket oldu.


’Isı Yalıtımı’ iklim değişikliği ile mücadelenin anahtarı


Ülkemizde enerjinin %37,2’si binalarda, %32’si sanayide ve %20’si ulaşımda harcanıyor. Binalarda tüketilen enerjinin en büyük payı ise ısıtmadan kaynaklanıyor. Konutlarda tüketilen toplam enerjinin yaklaşık %75’inden fazlası ısıtma ve soğutma için tüketiliyor. Bu enerjinin de büyük bir oranı yalıtımsız ya da kötü yalıtılmış dış duvarlar yüzünden kaybolmaktadır. Doğru ürün ve uyguluma ile %50'ye varan tasarruf sağlamanın en ekonomik, en yaygın ve en...