12 / 05 / 2024

ferhat çakmak

ferhat çakmak

İran’a yönelik ambargonun kaldırılması diğer sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de heyecan yarattı. GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Çakmak, Başkentli inşaat firmalarının İran pazarına girmek için kolları sıvadığını söyledi.

Prefabrik konutlar Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor!

Prefabrik sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Ferhat Çakmak, Avrupa ülkelerine yönelik ihracatta sağladığı başarıyı şövalye olarak ilan etti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi’ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde okul, yol ve park alanında kalan gecekondularda oturan yaklaşık 500 vatandaşın, 30 yıllık tapu özlemini gideriyor.

Kayseri Fevziçakmak TOKİ 186 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Yahyalı Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

One Block Çakmak daire fiyatları!

Toplam 81 home ofis ve 5 dükkandan meydana gelen Çakmak One Block projesi Megasan ve Doa Yapı İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İşte One Block Çakmak daire fiyatları..

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması askıya çıktı!

Yıllardır imar sorunlarıyla gündeme gelen Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki bölgenin kaderi kentsel dönüşüm modeliyle değişiyor.

Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki yeşil alan cami mi oluyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

Şahinbey'in Yaprak ve Çakmak Mahalleleri'nde dönüşüm karmaşası!

Şahinbey'e bağlı Yaprak ve Çakmak Mahalleleri sakinleri, kentsel dönüşüm karmaşasından son derece dertli durumda.

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barış Çakmakçı imzasıyla 250 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde sözleşmeler imzaladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde sözleşmeler imzaladı.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi değerleme raporunu yayınladı.

ferhat çakmak Haberi

ferhat çakmak

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Çakmak, Başkentli inşaat firmalarının gözünün, İran pazarında olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Sarp Villa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Çakmak, İran’a uygulanan ambargonun kalkmasının yarattığı heyecana işaret etti. Çakmak, “Türk inşaat sektörünün bugün geldiği nokta, gurur vericidir. Elbette bu başarıda en büyük pay sahibi kentlerden biri Başkent Ankara’dır. İnşaat sektörünün en hızlı geliştiği illerin başında gelen Ankara, sadece iç pazarda değil yurtdışında da iddialı projeleriyle göz dolduran firmalara sahiptir” dedi.


SEKTÖRE CAN SUYU


Yurtdışında proje uygulayan Başkentli inşaatçıların Irak’tan sonra Rusya pazarında da sıkıntı yaşamaya başladığını anımsatan Ferhat Çakmak, “Böylesine sıkıntılı bir dönemde İran ambargosunun kalkması, sektöre can suyu olacaktır. İran pazarı diğer tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de muazzam...