09 / 05 / 2024

Ferhat Encü

Ferhat Encü

Silopi'deki durumu değerlendiren HDP Milletvekili Ferhat Encü, şu ana kadar sadece iki mahallede 200'e yakın evin yıkıldığını ve İlçe Emniyet ile TOKİ'ler arasında büyük bir cadde yapılmaya başlandığı söyledi.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Enc Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enc Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Elchin Seyıdov ve Nadir Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Encümen Başkanlığı'ndan 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Tatvan İlçesi Benekli Köyü'nde bulunan 184 bin 460,90 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 15 milyon 680 bin TL'ye ihale edilecek. 

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Manisa'da kira indirimi için encümene tam yetki!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait kiracılar için kira indirimlerinin yapılmasına yönelik encümene tam yetki verdi.

Burdur İl Encümeni İl Özel İdaresi kira ödemelerini erteledi!

Burdur İl Encümeni İl Özel İdaresi, pandemi süresi boyunca kira ödemelerini 15 Temmuz 2021'e tarihine kadar erteledi.

Yıkılacağı açıklanan Yılmaz Özdil'in villası için encümen kararı!

Bodrum'da gazeteci- yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil için satın aldığı villanın yıkılması amacıyla alınan encümen kararının detayları belli oldu...

ENC Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENC Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu. 

Ferhat Encü Haberi

Ferhat Encü

Silopi'de "sokağa çıkma yasağı" 16'ncı gününe girdi. HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, ilçedeki duruma ilişkin yaptığı değerlendirmede, ilçede hiç çatışma olmamasına rağmen sokağa çıkma yasağının devam etmesinin tek amacının "kamulaştırma" karan olduğuna iddia etti. Encü, "İnsanlar yoğun bir mağduriyet yaşıyor. Kamulaştırılan yerlerin tümünün yıkıldığını görüyoruz. Sokağa çıkma yasağı sadece yıkım için uygulanıyor" dedi. 


Encü, Toplam 200 evin iş makineleriyle yıkıldığı ve Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğünden TOKİ'ler bölgesine kadar geniş ve uzun bir cadde açılmaya çalışıldığını söyleyen Encü, sokakların genişletilmesi için evlerin yıkılmaya devam ettiğini söyledi. Encü, şunları söyledi: "Burada insanların itiraz hakları elinden alınıyor. Sokağa çıkma yasağı olmasaydı insanlar kamulaştırma kararlarına hukuki itirazlarda bulunabilirdi. Toplumsal tepkilerini gösterirlerdi. Ancak yasak ile bunu engellemek istiyorlar. İtiraz eden yurttaşları gözaltına alıp, ilçe emniyette...