03 / 05 / 2024

Ferhat Tüneli sözleşmesi imzalandı

Ferhat Tüneli sözleşmesi imzalandı

Ferhat Tüneli yapım ihalesini kazanan Özce İnşaat ile Amasya Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile Ferhat Tüneli Projesi hayata geçiyor.

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

Türkiye'de yerleşik yabancıların döviz cinsinden gayrimenkul sözleşmesi yapmasına izin!

Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ'de yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, Türkiye'de yerleşik yabancıların döviz cinsinden gayrimenkul kira ve satış sözleşmesi yapmasına izin verildi.

Kanal İstanbul Projesi'nin etüt proje sözleşmesi imzalandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahının netleştirilmesi ve kesitlerinin ortaya konulması için etüt proje sözleşmesinin imzalandığını söyledi.

Türk Akımı projesinde gizlilik sözleşmesi imzaladı!

Gazprom, South Stream Transport B.V. Şirketi ile Karadeniz’in derinliklerinden Rusya’dan Türkiye’ye uzanacak boru hattı inşaatı projesinin gerçekleşmesi çerçevesinde gizlilik sözleşmesi imzaladı.

Akçansa Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlıyor!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ., Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'yla T.Çimse-İş Sendikası arasında düzenlenecek yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlanacağını KAP'a bildirdi.

Amasya Ferhat Tüneli yapım sözleşmesi imzalandı!

Ferhat Tüneli yapım ihalesini kazanan Özce İnşaat ile Amasya Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile Ferhat Tüneli Projesi hayata geçiyor.

Kira sözleşmesi yok kiracı nasıl evden çıkarılır?

Kimi zaman taraflar aralarında yaptığı anlaşma için sözleşme imzalamıyor. Peki, kira sözleşmesi yoksa ne olur? Kira sözleşmesi yok kiracı nasıl evden çıkarılır? İşte yanıtı..

Konut kredisi sözleşmesi geçerlilik şartları!

Tüketicilere konut edinmeleri amacıyla kredi kullandırılması, konutların finansal kiralama yoluyla tüketicilere kiralanması sırasında imzalanan sözleşme, konut kredisi sözleşmesi oluyor. İşte konut kredisi sözleşmesi geçerlilik şartları..

Konut kredisi sözleşmesi nasıl yapılır?

Konut edinmeleri amacıyla tüketicilere kredi kullandırılması, konutların finansal kiralama yoluyla tüketicilere kiralanmasında tüketici ile sözleşme imzalanıyor. Peki, konut kredisi sözleşmesi nasıl yapılır?

Üçüncü havalimanının kredi sözleşmesi bugün imzalanacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın kredi sözleşmesi bugün imzalanıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük kredisine Türk bankalar imza attı. 4.6 milyar euroluk paket 16 yıl vadeli.

Kocaeli tramvay aracı alım sözleşmesi imzalandı!

Sekapark­Otogar tramvay hattında çalışacak 12 adet tramvay aracı alımı sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

İfraz sözleşmesi nedir?

Tapuda tek bir parselde kayıtlı bulunan taşınmazın belirli usul ve esaslara bağlı teknik usullere göre, belli parsellere bölünerek, her parselin tapu kütüğünde ayrı bir sayfaya tescil edilmesine ifraz deniyor. Peki, ifraz sözleşmesi nedir?

Ferhat Tüneli sözleşmesi imzalandı Haberi

Ferhat Tüneli sözleşmesi imzalandı

Ferhat Tüneli yapım ihalesini kazanan Özce İnşaat ile Amasya Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile Ferhat Tüneli Projesi hayata geçiyor. Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir yaptağı açıklamada;' Söz verdiğimiz projelerimiz bir bir hayata geçmeye devam ediyor. Şehrin iki yakasını birbirine bağlayan, Amasya trafiğini rahatlatması için hazırlamış olduğumuz Ferhat Tüneli yapımı sözleşmesini imzaladık halkımıza hayırlı olsun" dedi. 


Pusula...