25 / 07 / 2024

Feridun Eyüpoğlu

Feridun Eyüpoğlu

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu Bursa'daki emlak piyasasını değerlendirdi. Eyüpoğlu, Bursa'da satılan konutların 2015'in şubatına oranla yüzde 21 artış yaşadığını kaydetti.

İnşaatta umut yeni projelerde!

Ekonominin son yıllardaki en önemli lokomotifi inşaat sektörü... Sektör zaman zaman eleştirilse de, yavaşlasa da baş aktörlerden biri olmayı sürdürüyor. Peki bu kritik sektörü yeni yılda neler bekliyor?

Ev sahipleri aman dikkat: Kiracınız bunu yaparsa hemen sulh hukuk mahkemesine başvurun!

Evden çıkarken eve zarar veren kiracı ile ilgili ev sahipleri neler yapabilir? Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu tarafından böyle bir durumda yapılabilecekler tek tek açıklandı. İşte o paylaşım... 

Evi kentsel dönüşüme girenler dikkat! Ödediğiniz bu paraları geri alabilirsiniz!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kentsel dönüşümde maliklerin haksız ödedikleri vergi ve harçların iade edileceğini kaydetti.

Kira sözleşmesi yaparken bu maddeyi eklemeyi sakın unutmayın!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kira sözleşmesi yaparken, kiranın geç ödenmesi durumunda her gün işleyecek faizin ödenmesini içeren bir madde eklemeyi unutmayın" uyarısı yaptı.

TÜFE ortalamasından fazla kira ödeyen kiracılara kara haber!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracının, TÜFE ortalamasından fazla kira ödemesi yapmasının ve daha sonrasında fazladan yaptığı ödemeleri geri istemesi hukuka aykırı olduğunu belirtti.

Aidatı eksik ödeyen kiracılara kötü haber!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda aidatın ödenmemesi ya da eksik ödenmesi nedeniyle tahliyeyi yazdı. İşte milyonlarca ev sahibini ve kiracıyı ilgilendiren o detaylar...

Tahliye davalarında daha hızlı sonuç almak için buna dikkat!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tahliye davaları ile ilgili çok önemli bir detaya değindi. İşte o paylaşım...

Park Vera Alacaatlı'da teslimler 1 ay sonra! 

Kaan Eyüboğlu İnşaat tarafından inşa edilen Park Vera Alacaatlı projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor. Butik proje olarak hayata geçirilen Park Vera'da 4+1 konutların fiyatları 21 milyon TL'den başlıyor. 

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

Feridun Eyüpoğlu Haberi

Feridun Eyüpoğlu

Bursa'da emlak piyasası hareketleniyor. Şubat ayı verileri umut verdi. Konut satışlarında Türkiye genelinde yüzde 7'lik artış kaydedilirken... Bursa'da satılan konut adeti 2015'in şubatına oranla yüzde 21 artış gösterdi. Türkiye ortalamasının 3 katı bir artış hızı söz konusu! Bursa'da geçen yılın şubat ayında 3 bin 431 konut satılırken... Bu yılın aynı ayında satış adeti 4 bin 154'e yükselmiş vaziyette. Satılan konutların bin 297'si ipotekli... 2 bin 857 ise diğer satış yöntemleriyle geçen ay el değiştirmiş. TUİK'in verilerine detaylı biçimde bakıldığında... 2016'ya yavaş bir başlangıç yapan sektörün... Bursa'da kendine gelmeye başladığını söylemek mümkün! Bu toparlanmada ilk bakışta yüzde 33 artan yabancılara satılan konutların rolü var gibi gözükse de. Yabancıların Bursa'da aldığı 141 konut... Şubattaki toplam satışın sadece yüzde 3,4'ünü oluşturuyor! Yani...