05 / 05 / 2024

ferko Contemporary Istanbul sponsor

ferko Contemporary Istanbul sponsor

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

Ferko, Comtempoary İstanbul 13 Eylül'de!

Comtempoary İstanbul, Ferko ortak sponsorluğunda bir kez daha kapılarını açıyor.

Contemporary Istanbul kavramsal tasarımı Tabanlıoğlu imzası taşıyacak!

Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya ve Doğu Akdeniz ülkelerinden Avrupa ve Amerika'ya kadar uzanarak tüm dünyaya hitap eden çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI) artık, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın kavramsal tasarımlarıyla kapılarını aralayacak.

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko, Contemporary İstanbul’a sponsorluğunu sürdürecek!

Ferko, geçen yıl başlayan Contemporary İstanbul sponsorluğunu bu yıl da çerçevesini genişleterek sürdürüyor.

Contemporary İstanbul'dan Kilis’te yapılacak ilkokula destek!

Contemporary İstanbul, Aralık Derneği ve bir grup ressam açtıkları resim sergisinin tüm gelirini Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle Kilis’te yapılacak ilkokul için bağışlayacak.

Ferko İnşaat'tan İstanbul'a 5 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

Ferko 2016'da 1 milyar doların üzerinde yatırım hedefliyor!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız" dedi.

Ferko İnşaat'tan Seyrantepe'ye Yeni Proje!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız"

Ferko, Contemporary Istanbul’un 4 yıllık ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Ferko Contemporary İstanbul açılışı 12 Kasım'da!

Ferko'nun sponsorluğunu üstlendiği Contemporary İstanbul, bu yıl. 10. kez 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile buluşacak.

ferko Contemporary Istanbul sponsor Haberi

ferko Contemporary Istanbul sponsor

Kurulduğu günden bu yana tıpkı sanat gibi zamandan bağımsız, yenilikçi ve öncü projeler hayata geçiren Ferko, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru oldu. Toplumların gelişiminde sanatın rolünün önemine inanan Ferko, Türkiye’nin en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul’un ortak sponsorluğunu 4 yıl boyunca sürdürecek.


Ferko’nun, Contemporary Istanbul’un açılışına özel düzenlediği kokteyle sanat, siyaset ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Türkiye’nin sanat alanında dünyanın önemli merkezlerinden biri olması yolunda önemli katkıları olan Contemporary Istanbul’a destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Meriçten, “Ülkemizdeki en geniş kapsamlı ‘modern ve güncel sanat’ etkinliği olan Contemporary Istanbul ile uzun soluklu bir işbirliğine adım atmak bizler için onur verici. Ferko olarak Türkiye’de sanatın gelişmesi ve...