29 / 04 / 2024

Ferko Line ne zaman teslim edilir

Ferko Line ne zaman teslim edilir

Ferko Line Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 327 17 36 olarak belirlendi. Ferko İnşaat imzası ile yükselecek projede teslimlerin 2019 yılı Ocak ayı itibariyle yapılması planlanıyor.

Trend Line'da son fırsatlar! Teslimler Haziran 2024'te!

Cemsan Plus tarafından, Antalya’nın kalbinde, Kepez'de yükselen Trend Line'da son fırsatlar devam ediyor. Trend Line'da daire fiyatları ne kadar? Trend Line ile ilgili ayrıntılar...

Hyundai Tucson N Line ne kadar? Şubat fiyatı dibi gördü! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Tucson N Line ne kadar oldu? Hyundai Hyundai Tucson N Line Şubat ayı satış fiyatını açıkladı. İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Tucson N Line 2023 fiyatı belli oldu! Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hyundai Tucson N Line 2023 liste fiyatı belli oldu. Peki Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? Sizin için derledik. İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Folkart Line ne zaman teslim?

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko 2017'de yüzde 30 büyüdü!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile adından söz ettiren Ferko, 2017 yılını  geçen yılın üzerinde bir rakamla kapattu. 

Kağıthane metro ve 3. Havalimanıyla uçacak!

Ferko Line projesinin değerlendirme toplantısında açıklamalar yapan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'deki fiyatların metro ve yeni havalimanıyla yükseleceğini söyledi.

Kağıthane'nin değeri markalı projelerle artıyor!

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Ferko Line ne zaman teslim edilir Haberi

Ferko Line ne zaman teslim edilir

Ferko Line Ofisleri 20 bin 436 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek. Ferko İnşaat imzası taşıyan proje 231 ofis, 173 odalı otel ve 48 dükkandan oluşuyor. 


Ferko Line Rezidans satış ofisi iletişim için 0212 327 17 36 telefon numarasını arayabilirsiniz. 4 blok şeklinde tasarlanan projenin inşaat alanı 122 bin 29 metrekareden meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde inşa edilecek Ferko Line Residence Axis AVM'nin karşısında bulunuyor. Projenin Ocak 2019 tarihinde tamamlanması öngörülüyor. 


Kimya Endüstrisi A.Ş.'ye ait arsa üzerinde yükselecek Kağıthane Ferko Line 95 milyon lira yatıım bedeline sahip. Projede 1., 2. ve 3. bloklarda ofis ve dükkanlar diğer blokta ise otel yer alacak. 



Ferko Line Rezidans satış ofisi

Tel: 0212 327 17 36

Web: http://ferko.com.tr/

Özge...