28 / 04 / 2024

Ferko Line Projesi

Ferko Line Projesi

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

Ferko Line proje fiyatları!

20 bin 436 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Ferko Line proje fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ferko Line Ferko İnşaat Projesi!

Ferko Line Ferko İnşaat projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane projesinde 231 ofis, 173 oda 346 yatak kapasiteli otel ve 48 dükkan olacak...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Ferko Line Rezidans satış ofisi!

Ferko Line Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 327 17 36 olarak belirlendi. Ferko İnşaat imzası ile yükselecek projede teslimlerin 2019 yılı Ocak ayı itibariyle yapılması planlanıyor.

Kağıthane Ferko Line iletişim!

Kağıthane Ferko Line iletişim için 0212 327 17 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 20 bin 436 metrekare arsa üzerinde yükselecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi: Ferko Line!

Ferko İnşaat Kağıthane projesi Ferko Line, 173 odalı otel, 231 ofis ve 48 dükkandan meydana geliyor. Ferko Line Kağıthane projesi yaklaşık 95 milyon TL'ye mal olacak...

Folkart Line'da 2+1'ler 449 bin TL'ye!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi 422 adet bağımsız birim oluşuyor. Projede bulunan 2+1'ler 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Folkart Line ne zaman teslim?

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Folkart Line'da ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar!

Folkart Yapı'nın yeni projesi Folkart Line projesinde lansmana özel 10 bin TL peşinatla, ayda 2 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Folkart Line satışa çıktı! Yeni proje!

Folkart Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği yeni projesi Folkart Line satışa çıktı. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Kağıthane metro ve 3. Havalimanıyla uçacak!

Ferko Line projesinin değerlendirme toplantısında açıklamalar yapan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'deki fiyatların metro ve yeni havalimanıyla yükseleceğini söyledi.

Kağıthane'nin değeri markalı projelerle artıyor!

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor!

İva Yapı Bahçelievler ve Kartal'da yeni proje inşa edecek. Konut projesi olarak dizayn edilen projelerin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Ferko Line Projesi Haberi

Ferko Line Projesi

Modern çağın koşulları ile gelişen lüks kavramını iş dünyasıyla buluşturan Ferko’nun 120 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdiği Ferko Line projesinin basın toplantısı bugün satış ofisinde gerçekleşti.  2018’de tamamlanıyor olan ve Kağıthane’nin en prestijli projesi olarak iş hayatının profesyonellerini ağırlayacak olan Ferko Line, 105 bin metrekare toplam inşaat alanında 4 bloktan meydana geliyor. Bünyesinde 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Oteli’ni barındıran Ferko Line, yerli ve yabancı birçok şirketin genel müdürlüklerinin yeni adresi olan Bölge’ye yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Ferko Line, planlanandan önce tamamlanacak


Kağıthane’nin tam merkezinde, ana cadde üzerinde 300 metre boyunca inşa edilen proje, programlanan süreden daha önce teslim edilecek. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak ve şu an itibariyle yüzde...