04 / 05 / 2024

ferko lösev onkoloji hastanesi

ferko lösev onkoloji hastanesi

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek,

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sevimli ve Sevinç Akyıl tarafından kuruldu.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Ferko 2017'de yüzde 30 büyüdü!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile adından söz ettiren Ferko, 2017 yılını  geçen yılın üzerinde bir rakamla kapattu. 

ferko lösev onkoloji hastanesi Haberi

ferko lösev onkoloji hastanesi

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek, multidisipliner ve toplam 280 yatak kapasitesine sahip olacak hastanenin poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "LÖSEV'in uzun yıllardır tüm yardımları tek çatı altında toplayarak bir köprü görevi gördüğünü düşünüyoruz ve destekliyoruz" dedi. 


Türkiye...