05 / 05 / 2024

Ferman Toprak konut projesi

Ferman Toprak konut projesi

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, ticari yatırımları hakkında konuştu. Toprak, Adana’da iki blok ve 56 dairelik inşaat yaptığını açıkladı.

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

5 milyon TL'lik konut nasıl alınır? Toprak yatırımcısından ev alacaklara tavsiye! 

Toprak yatırımcısı Aksel isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konut alımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışının sakıncaları araştırılsın önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!

İYİ Parti’nin yabancıya konut ve toprak satışının sebep olduğu sakıncaların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Atk Konut İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Atk Konut İnşaatı Limited Şirketi Fatih'te Bayram Alkılıç, Erol Karakış ve Sami Toprak ortaklığında kuruldu.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Yabancıya konut satışına kısıtlama gelsin önerisi!

Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, yabancılara yapılan konut satışında belli kısıtlamaların olması gerektiğini söyledi.

İpotekli konut satışlarında hangi şehir ilk sırada?

Türkiye'deki ipotekli ev satışı, Mayıs 2021'de 10 bin 560'a düştü. Lüks gayrimenkul brokerı Songül Toprak Özsan, Türkiye genelindeki konut satışlarına ve konut alım tercihlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Toprak'tan konut satışları açıklaması!

Konut satışlarının büyük kısmı ikinci elde yaşandı. Dar gelirlilerin kampanyadan faydalanamadığını dile getiren Erdoğan Toprak, “190 binlik satışın yarısı hormonlu” diye konuştu...

Ferman Toprak konut projesi Haberi

Ferman Toprak konut projesi

Saldır Moruk' albümüyle gündeme gelen şarkıcı Ferman Toprak, Adana yeni ticari yatırımı olduğunu, inşaat projesi olduğunu söyledi. 


Ticari yatırımlarınız var mı? 

Adana'da Ferman Toprak İnşaat olarak iki blok ve 56 dairelik bir inşaat işine girdim. Kendi memleketime yatırım yaptım. Kardeşlerimle de çok gurur duyduğum yanlar var. Küçük kardeşim Adana'da Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı yaptı keza hâlâ aktif orada. O da avukat aynı zamanda, petrol istasyonu var. 15 Temmuz günü Toprak Petrol'den alınan bütün akaryakıtların kazancı şehit aileleriyle paylaşıldı. Bu gurur verici bir şey. Çok güzel bir ülkeye sahibiz, bunun değerini bilelim.


Babanız okumanız hakkında size tavsiyede bulunmuş...

Biz aşirette ve feodal bir yapıda yetiştiğimiz için babam oralardan uzak olmamız için Adana'ya yerleştirdi, hepimizin okul okumasını istedi. En küçük kardeşim avukat zaten, biri...