27 / 04 / 2024

Feryal Gülman evi nerede

Feryal Gülman evi nerede

Cemiyet hayatının en tanınmış isimlerinden biri olan Feryal Gülman, Tarabya'daki yeni evinin kapısını ilk kez Şamdan Plus'a açtı...

Ev sahipleri dikkat! Kiracı bulmak için çok uğraşabilirsiniz! 

Konut fiyatlarında yaşanan ve kiraların sürekli artmasının önüne geçmek adına hükümet çeşitli adımlar atıyor. Buna göre, evi boş olan ev sahibi olumsuz yönde etkilenebilir. Bu düzenleme sonrasında ev sahipleri ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalacak.

250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

Kıyıda köşede birikmiş parası olanlar soluğu bankalarda alıyor. 250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor. İşte banka banka o rakamlar...

Ev almak iseyenlere müjde! sıfır faizli kredi geliyor

Yaşanan depremin ardından, yaşanan kayıpların en aza indirgenmesi amaçlı yapılan hasar tespit çalışmaları ve alınacak önlemler gündemde. Evi hasar gören vatandaşlar  uygun fiyatlarla yeni konutların sahibi olabiliyor.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Evini dönüştürene sözleşmeyi feshetme hakkı!

Bina tamamlama sigortası son şeklini aldı ve tüketicilerin hakları güvence altına alındı Buna göre, evi dönüşüme girene sözleşmeyi feshetme hakkı verilecek.

'Rayiç bedel' kurnazlığı kötü bitti!

Gökalp kardeşler, 900 bin lira değeri olan evlerini tapuda 360 bin TL gösterdi. Evi satın aldıkları kişinin bankalara borcu çıktı, banka satış için “Borçlu mal kaçırıyor. Bu satış gerçek değil” iddiasında bulundu. Mahkeme satışı iptal etti ve bankaya da evi icradan satması için yetki verdi.

Ytong Ev’den Marmara Bölgesi’ne özel Gürgen Evi!

Türk Ytong, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen konut tüketicileri için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi geliştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman evi nerede Haberi

Feryal Gülman evi nerede

Cemiyet hayatının en tanınmış isimlerinden biri olan Feryal Gülman, Tarabya'daki yeni evinin kapısını ilk kez Şamdan Plus'a açtı; yeni evinde, yeni hayatını anlattı. Eski eşi Kemal Gülman'la olaylı bir boşanma süreci geçiren Feryal Hanım, özel hayatında yaşadıklarıyla ilgili samimi açıklamalarda da bulundu.




"22 senedir aynı evde oturan, hiç taşınmamış biri için çok radikal bir karar oldu. Ama sağ olsun geçirdiğim bütün süreçlerimde arkadaşlarım, dostlarım hep yanımda oldular. Evi de onlarla beraber taşıdık."




"Hayat tarzım, düzenim, prensiplerim ve yaşantımı hiç değiştirmediğim için evlilik hayatındaki Feryal Gülman nasılsa şu anda da aynıyım. En ufak bir değişim olmadı."




"Eski evimi özlemiyorum. Şimdilik o hisler gelmedi ama belki zamanla gelir. Şimdi yeni evime alışma ve benimseme dönemindeyim. En önemli şey bu evde oğlumun...