29 / 04 / 2024

feryal ve kemal gülman

feryal ve kemal gülman

200 milyon TL'lik boşanma davası ile isminden söz ettiren Feryal Gülman ve Kemal Gülman kaç yaşında? Feryal - Kemal Gülman çifti hakkındaki ayrıntılar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Feryal Gülman kimdir?

Gülman Group’un patronu 81 yaşındaki Kemal Gülman ile 21 yıllık evliliğini sonlandırma kararı alan Feryal Gülman kimdir? İşte Feryal Gülman'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Şenel, Hamdi Met ve Kemal Şimşek ortaklığında kuruldu.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bakan olası İstanbul Depremi ile ilgili konuştu: "Depremde tahliye planlarımız hazır"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Habertürk televizyonuna konuk oldu ve Kemal Öztürk'ün sorularına cevap verdi. Olası İstanbul Depremi hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan, depremde tahliye için planlarının hazır olduğunu söyledi. 

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Kodaklar Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kodaklar Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Kemal Kodak ve Kemal Kodak ortaklığında kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Deniz Bozkurt ve Kemal Daş ortaklığında kuruldu.

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

feryal ve kemal gülman Haberi

feryal ve kemal gülman

Kemal Gülman 

Feryal Gülman'ı aldattığı yönündeki haberler ile gündemdeki yerini koruyan Kemal Gülman'a dair "Kemal Gülman kaç doğumlu?", "Kemal Gülman kaç yaşında?" gibi merak ettiklerinizi aşağıda bulabilirsiniz.


Kemal Gülman kaç yaşında?

Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan ve 25 yıldır faaliyet gösteren Gülman Group'un CEO'su olan Kemal Gülman, 1932 doğumlu.


81 yaşındaki Kemal Gülman, 500 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin ilk 100 zengini içerisinde 50. sırada yer alıyor.


Kemal Gülman 21 sene önce Feryal Gülman ile evlendi. Feryal Gülman Kemal Gülman yaş farkı ise 32. Çiftin 17 yaşında Aslan Kemal isminde oğlu var.


Feryal Gülman, 21 senelik eşinin kendisini, 1991 doğumlu genç bir kızla aldatması gerekçesi ile Kemal Gülman'a boşanma davası açtı. 


49 yaşındaki Feryal Gülman, boşanma davasında Kemal Gülman'dan 200 milyon TL...