06 / 05 / 2024

FerYapı imkanları

FerYapı imkanları

FerYapı, üniversiteyi kazanan Öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor Mai Residence'dan ev alan üniversite Öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Kendi imkanlarıyla eski karavanı eve dönüştürdü!

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Kendra Ann Thomas satın aldığı ikinci el karavanı kendi imkanlarıyla adeta bir eve çevirdi...

Uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor kırıldı!

Bankalar tarafından sunulan uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor seviyeye ulaşıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye yeni bir başarı hikayesi yazacaktır" dedi.

Uzungöl'de kaçak yapı sahipleri kendi imkanlarıyla yıkıma başladı!

'İmar Barışı' kapsamında Trabzon Uzungöl'de tespit edilen kaçak yapılar sahipleri tarafından kendi imkanlarıyla yıkılmaya başladı.

Türkiye'nin Çin'e ihracatını finansman imkanları artırabilir!

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao, "Ticari ve yatırım ilişkilerini destekleyen finansman imkanlarının artırılması Türk yatırımcıların Çin ile ticareti geliştirmesini sağlar." dedi.

Türkiye'nin inşaat sektörü Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabilir!

Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Joseph Chilengi, Türkiye'nin özellikle inşaat sektöründe Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabileceğini söyledi...

FerYapı'nın lansmanı ertelendi!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness'ın tanıtılacağı lansman tarihi ertelendi.

FerYapı FerBusiness lansmanı 26 Mayıs'ta!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness ilk kez basın 26 Mayıs Cuma günü bir araya gelecek.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Gendpro'da inşaat yatırım imkanları üzerinde duruldu!

Endonezya Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan Gendpro olarak özellikle inşaat yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.

Turcas İran'da yatırım imkanlarıyla ilgileniyor!

TURCAS Petrol Üst Yöneticisi Batu Aksoy, ambargonun kaldırılmasının ardından İran’daki iş olanaklarını yakından izlediklerini belirterek, “Turcas, İran’da rüzgar enerjisi, doğalgaz, petrol ve türevlerine yönelik yatırım ve ticaret imkanlarıyla ilgilen

İran, Türk inşaat sektörüne yeni iş imkanları sunacak!

Kara, "İran sahip olduğu doğal kaynakları, genç ve eğitimli nüfusu ile Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için birçok yeni iş imkanını sunacak. Özellikle inşaat, altyapı, enerji, , maden, turizm, ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak." dedi.

İran'da Türk yatırımcılara inşaat sektöründe yeni iş imkanları oluşacak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan "İran'da Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

FerYapı imkanları Haberi

FerYapı imkanları

Feryapı, MaiResidence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 alımında 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor. Kampanyadan üniversite öğrencilerinin yam sıra üniversite personeli, öğretim üyeleri ve akademisyenler de faydalanabilecek. Kartal'da yükselen Adalar manzaralı Mai Residence'dan ilk dairesini alarak, öğrenciliği süresince kendi evinde oturan gençler aynı zamanda ilk yatırımım da gerçekleştirmiş olacak. Mai Residence'dan daire alarak, bu ûrsatı yatırıma çeviren gençler böylece hayata 1-0 önde başlayacak. Mai Residence, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki üniversite öğrencilerinin okullanna kolay erişim sağlayabileceği E-5'e sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Toplam 355 üniteden oluşan ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai Residence'da 75 metrekare 1+1 daireler peşin 342 bin...