02 / 05 / 2024

Fethi Hinginar inşaat sektörü açıklamaları

Fethi Hinginar inşaat sektörü açıklamaları

İMSAD Başkanı F. Fethi Hinginar : 'Şu an Türkiye inşaat malzemeleri sektörü olarak dünyadaki tüm yapı malzemelerini Türkiye'de iyi üretebilir konumdayız' diyor.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı durdu!

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Duran, Yener Ciner ve Şahao Sezgin ortaklığında kuruldu.

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binaları mecliste!

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Adliye Sarayı inşaatına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Niğde Adliye Sarayı TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, inşaatın ne zaman tamamlanacağını sordu..

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 6 büyüyecek!

İMSAD Başkanı F. Fethi Hinginar : 'Şu an Türkiye inşaat malzemeleri sektörü olarak dünyadaki tüm yapı malzemelerini Türkiye'de iyi üretebilir konumdayız' diyor.

Bu yıl inşaat sektörü yüzde 6 büyüyecek!

Türkiye İMSAD'ın yılda dört kez çeyrek periyotlarda düzenlediği Gündem Buluşmaları'nın son toplantısında konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, Türkiye ekonomisinin 2016 yılını yüzde 2,5, inşaat sektörünün ise, yüzde 6-7 arasında büyümeyle kapatacağını dile getirdi.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ve ilçenin sağlık hizmeti ile ilgili sorunları meclise taşıdı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Kıbrıs Sahabe Türbesi yanındaki otel inşaatına tepki!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Kıbrıs'ın fethi için bölgeye giden İslam kumandanlarından Hazreti Ömer ve altı silah arkadaşının mezarının bulunduğu Hz. Ömer Türbesi’nin (Sahabe Türbesi) yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

İnşaat malzemesi sektöründe büyüme sağlanacak!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, işlerinin başında olduklarını, üretmeye devam edeceklerini bildirdi.

Fethi Hinginar inşaat sektörü açıklamaları Haberi

Fethi Hinginar inşaat sektörü açıklamaları

İnşaat malzemeleri sektörü inşaat kadar dev bir sektör. Sektörün temsilcisi ise Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği). İMSAD 32 sektör derneği, 80 sanayici şirket ve paydaş kurum üyeleri ile sektörde 21 binden fazla noktaya ulaşan etkin bir yapıya sahip. Geçtiğimiz günlerde bir araya geldiğimiz İMSAD Başkanı F. Fethi Hinginar ile sektörün durumunu konuştuk. 2015 verileriyle 44,5 milyar dolar iç pazar büyüklüğüne sahip olan inşaat malzemesi sektörünün 17 milyar dolar ile Türkiye'nin ihracat lideri sektörleri arasında olduğunu dile getiren Hinginar, bu ihracatın yüzde 75'inin Türkiye İMSAD üyelerince gerçekleştirildiğini söylüyor. "Birçok alt sektörde üretim kapasitesi olarak dünya lideriyiz ya da ilk 5 içinde yer alıyoruz. Şu an Türkiye inşaat malzemeleri sektörü olarak dünyadaki tüm yapı malzemelerini Türkiye'de iyi üretebilir konumdayız'...