18 / 07 / 2024

Fethiye Belediye Encümeninde belediye mülklerinin ihalesini kazanan belli oldu

Fethiye Belediye Encümeninde belediye mülklerinin ihalesini kazanan belli oldu

Fethiye Belediye Encümeni'nde belediye mülklerinin ihalesine devam edildi. 30 yıldır aynı işletmecinin işlettiği büfe, aylık 2 bin 300 TL muhammen bedelle açık arttırmaya çıkarıldı.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık dükkanlar! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı 10 yıllığına dükkan kiralayacak. İşte detaylar...

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Manisa'da kira indirimi için encümene tam yetki!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait kiracılar için kira indirimlerinin yapılmasına yönelik encümene tam yetki verdi.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

İmar planı itiraz dilekçesi 2021!

İmar plânlarına göre parselasyon plânları yapılıp, belediye ve mücavir alan içinde belediye encümeni, dışında ise il idare kurulunun onayından sonra yürürlüğe giriyor. Bu planlara bir ay içinde itiraz edilebiliyor. İşte imar planı itiraz dilekçesi 2021...

Muğla'da 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık dükkan!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan gayrimenkul için 10 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Mansur Yavaş: TOGO'nun yıkımı için başvuru yapacağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, " Hukukun işleyip işlemediğini görmek istiyorum. 30 günlük süre dolduktan sonra orası ruhsatsız hale geliyor. Belediye Encümeni’ne ceza kesilmesi ve yıkım için başvuracağız" dedi...

Fethiye Belediye Encümeninde belediye mülklerinin ihalesini kazanan belli oldu Haberi

Fethiye Belediye Encümeninde belediye mülklerinin ihalesini kazanan belli oldu

18 kişinin katıldığı ihalede Sami Yaman aylık 100 bin lira ile ihaleyi kazandı. Pek çok kişinin 30 bin TL'de kaldığı ihalenin sonucu beklenirken bu kadar ücretin her ay çıkarılmasının mümkün olmadığı belirtildi. 


RAKAMLAR ARTACAK İhale

Dosyasının yanıp yanmayacağı merakla beklenirken bu ihale ile sahil bandındaki diğer büfe ve restoranların kira bedelinin ne olacağı tartışma konusu oldu. Fethiye Belediye Meclisi'nin Eylül ayı gündeminde belediyeye ait 212 dükkanın daha ihale ye çıkarılacağı ve kira süresinin 10 yıl olarak belirlenmesine karar verilmişti. Başta balık pazarı ve çevresi olmak üzere sahil bandı, Belediye Pasajı, Çalış Plajı çevresindeki dükkan ve iş yerlerinin aynı şekilde ihaleye çıkarılmasıyla rakamın korkunç boyutlara çıkabileceği ileri sürülüyor.


Sabah...