05 / 05 / 2024

fethiye kruvaziyer çalışmaları

fethiye kruvaziyer çalışmaları

Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmakiçin çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

Galataport projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

Galataport Kruvaziyer Liman projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Proje dahilinde ilk gemi Nisan ayında limana yanaşacak.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı'nın çalışmaları başladı!

Antalya'nın vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya Kruvaziyer Limanı için zemin etüt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Liman Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

CHP Kocaeli il binasında tadilat çalışmaları başladı!

CHP İl Örgütü Kocaeli Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak’ta bulunan bir binayı satın aldı. CHP il binası olarak kullanılacak binanın tadilat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor.

Vakfıkebir'de 6 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran ve Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti...

Fethiye'de yol çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor!

6 ay gibi kısa bir sürede 25 milyon 500 TL borç ödeyerek nefes alan Fethiye Belediyesi, kaldığı yerden devam ediyor. İlçenin neredeyse her bölgesinde asfalt ve parke çalışmaları başladı.

Seydikemer Yüksel Özden Caddesi'nde yol çalışmaları tamamlandı!

15 bin metrekare kilit parke, kaldırımlar için 2 bin 200 metre parkenin kullanıldığı Seydikemer'in Fethiye yönünden girişinde yer alan 1.1 kilometrelik Yüksel Özden Caddesi'nde genişletme ve kilit parke çalışmaları sona erdi.

Atina'daki Fethiye Camii'nin restore çalışmaları başladı!

Yunanistan'ın başşehri Atina'daki en eski ve özgün Osmanlı eserlerinden biri olarak kabul edilen Fethiye Camii'nin restorasyonuna başlandı.Tarihî dokusu korunarak turizme kazandırılması planlanan camideki çalışmalar, Ekim 2015'te bitirilecek.

Fethiye kruvaziyer limanı istiyor!

Fethiye Kruvaziyer Liman Çalıştayı'na katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Kruvaziyer limanımızın projesi 2008 yılından bu yana Ankara’da izin bekliyor. Bir cevap 8 yıl bekler mi? Bunun hesabını birileri vermeli." dedi...

Fethiye kruvaziyer limanı için ön araştırma desteği alınacak!

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2013 Doğrudan Faaliyet Desteği’ne 'Fethiye Kruvaziyer Projesi Fırsat Analizi Projesi' ile başvuran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) destek almaya hak kazandı...

Fethiye Tlos Antik Kenti'nde kazı çalışmalarına başlandı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Likya Dönemi'nin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Tlos Antik Kenti'nde toprak altındaki binlerce yıllık tarihi mirasın gün yüzüne çıkarılması için kazı çalışmaları başladı...

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

fethiye kruvaziyer çalışmaları Haberi

fethiye kruvaziyer çalışmaları


Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmakiçin çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor. Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Başkanı Şaban Arıkan ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, beraberindeki heyetle ilçeye kruvaziyer limanı için yapılan çalışmalar hakkında Vali Mustafa Hakan Giivençer'e bilgi verdi. Vali Güvençer, Muğla'nın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fethiye'ye kruvaziyer limanı yapılmaya çalışılmasının önemli olduğuna dikkat çekti. 

Güvençer, "Sadece Türkiye değil, dünya turizminde de en üst sıralarda olan Fethiyemiz'e bu limanı kazandırabilmek, turizmin daha iyi noktalara gelmesine yardımcı olacaktır. Konuyla ilgili üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Dilerim en kısa zamanda bu proje hayata geçer." dedi....