05 / 05 / 2024

fethiye kruvaziyer projeleri

fethiye kruvaziyer projeleri

Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmakiçin çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken Fethiye işletme fakültesi binasının tamamlanması ve Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı.

Fethiye kurvaziyer iskelesi için yeşil ışık yakıldı!

Fethiye'de yıllardır konuşulan ve projeleri yapılan kurvaziyer iskelenin yapılması, Karaot mevkisine taşınması adeta yılan hikayesine döndü.

Fethiye Kruvaziyer Liman Projesi için destek bekleniyor!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Bakanlık'tan Fethiye kruvaziyer gemi iskelesi projesi açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Fethiye'de kruvaziyer gemi iskelesi projesi iddiasına karşılık "Bakanlığımızda onay bekleyen, onay için teslim edilmiş bir proje yoktur" dedi.

Kruvaziyer Limanı'nın inşaatı başlamalı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Fethiye TSO'nun girişimiyle başlatılan kruvaziyer limanı projesinin ihalesinin sonuçlandırılıp, inşaatını başlanması gerektiğini belirtti.

Fethiye Kruvaziyer Limanı nereye inşa edilecek?

MUĞLA Fethiye'de yapılması planlanan kruvaziyer limanın yeri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’dan yetkililerin katıldığı incelemenin ardından belirlendi. Liman için karayolları 131’inci Şube Şefliği önü ve Koca Çalış Plajı uygun görüldü..

Fethiye'de Kruvaziyer İskelesi Projesi'ne yeşil ışık yakıldı!

Kruvaziyer turizmden nasibini almak isteyen Fethiye yıllardır projenin hayata geçirilmesini beklerken FTSO'nun GEKA projesiyle yaptırdığı analiz sonrası bakanlık projeye yeşil ışık yakınca limanın hangi noktasında yapılacağı konusunda yerinde tespit gerçe

Fethiye'ye kruvaziyer turizmi ile 200 turist geldi!

Kruvaziyer iskelesi bulunmayan Fethiye'ye kültür turu kapsamında gemi ile 200 zengin Amerikalı turist geldi. Malta bandıralı yolcu gemisi "Aegean Odyssey" Fethiye'ye bir kez daha geldi...

Fethiye'ye kruvaziyer limanı yapılacak!

Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

Fethiye'ye kruvaziyer limanı yapılacak!

Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmakiçin çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

Fethiye'ye kruvaziyer limanı!

Muğla'da kruvaziyer turizmdeki payı arttırmak için liman yapılıyor. Marmaris ve Bodrum ilçeleri, her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

fethiye kruvaziyer projeleri Haberi

fethiye kruvaziyer projeleri


Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmakiçin çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor. Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Başkanı Şaban Arıkan ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, beraberindeki heyetle ilçeye kruvaziyer limanı için yapılan çalışmalar hakkında Vali Mustafa Hakan Giivençer'e bilgi verdi. Vali Güvençer, Muğla'nın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fethiye'ye kruvaziyer limanı yapılmaya çalışılmasının önemli olduğuna dikkat çekti. 

Güvençer, "Sadece Türkiye değil, dünya turizminde de en üst sıralarda olan Fethiyemiz'e bu limanı kazandırabilmek, turizmin daha iyi noktalara gelmesine yardımcı olacaktır. Konuyla ilgili üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Dilerim en kısa zamanda bu proje hayata geçer." dedi....