23 / 07 / 2024

fethiye temiz plaj

fethiye temiz plaj

az aylarının başlaması ile koyları dolduran lüks yatların çöplerini koylara döktüğünü belirten çevre sakinleri, turizmin de baltalanmak istendiğini vurguladı. Göcek'teki çok sayıda tekne sahibi, "Biz buralardan para kazanıyoruz" dedi

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

Fethiye Kruvaziyer Limanı nereye inşa edilecek?

MUĞLA Fethiye'de yapılması planlanan kruvaziyer limanın yeri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’dan yetkililerin katıldığı incelemenin ardından belirlendi. Liman için karayolları 131’inci Şube Şefliği önü ve Koca Çalış Plajı uygun görüldü..

Muğla Çalış Plajı turizm sezonuna hazırlanıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Çalış Plajı'nda turizm sezonu öncesinde kumsaldaki kum kalitesi artırıldı. Çalış Turizm Tanıtma Derneğinin işlettiği plajda, traktöre takılan sahil temizleme makinesi ile kumsaldaki çakıl taşları ayrıştırıldı.

Muğla'da yıkım kararı çıkan platform plajın ortasına inşa edildi!

Muğla'nın Fethiye İlçesi Belceğiz Plajı'nda çevrecilerin suç duyurusu üzerine belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verdiği platform, plajın ortasına inşa edilmeye başlandı.

Temiz plaj bir 'tık'la öğrenilebilecek!

Sağlık Bakanlığının tatil mevsimi nedeniyle oluşturduğu takip sistemi ile deniz ve göl kıyısındaki plajların su kalitesi, duş, tuvalet, soyunma kabini, otopark gibi özellikleri internetten öğrenilebilecek.

Fethiye kruvaziyer limanı istiyor!

Fethiye Kruvaziyer Liman Çalıştayı'na katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Kruvaziyer limanımızın projesi 2008 yılından bu yana Ankara’da izin bekliyor. Bir cevap 8 yıl bekler mi? Bunun hesabını birileri vermeli." dedi...

Fethiye'de 6 belde ve 20 köyde yaklaşık 250 kaçak yapı şikayet edildi!

Fethiye'ye yeni bağlanan 6 belde ve 20 köyde yaklaşık 250 kaçak yapının vatandaşlar tarafından İI Özel idaresi İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü ile Çevre Şehircilik Müdürlüğüne şikayet edildiği ortaya çıktı.

Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısı 397'ye, marina sayısı 22'ye çıktı!

TURÇEV, 2014 yılında uluslararası niteliğe sahip 'Mavi Bayrak' ödülüne hak kazanan plaj ve marinalar açıkladı. Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısının 14 artarak 397’ye, 21 olan marina sayısının ise 22’ye yükseldiği bildirildi.

Fethiye'de 9 bina 10 yıldır yıkılmayı bekliyor!

Fethiye'de Beşkaza Meydanı ve Kordon boyu karşısında birbirinin üzerine yan yatmış binaların sahiplerine 10 yıldır yıkımlarının yapılması için yazı gönderildiği ancak bina sahiplerinden sadece ikisinin gönderilen yazıların gereğini yaptığı öğrenildi...

Fethiye Tufan Taşyaka Evleri'nde son 9 daire! Haziran 2014'te teslim!

Tufanlar İnşaat’ tan Kuveyt Turk Finansman Desteği ile 24 ay 0 faizli kredi imkanının sunulduğu Fethiye Tufan Taşyaka Evleri projesinde teslimler Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Türkiye'nin ilk plaj kütüphanesi Fethiye'de açıldı‏!

Kütüphanenin açılışını, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Muğla El Sanatları İşletmesi (MELSA) Fethiye Şubeler Koordinatörü Muhammet Serttaş yaptı...

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Çanakkale Kumkale Ortaokulu öğrencileri Güvenli Plaj projesi geliştirdi!

Kumkale Ortaokulu öğrencilerinden Oğuzhan Emre ve Emirhan Güler, hazırladıkları "Güvenli Plaj" projesiyle, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde Eskişehir'de düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasına katıldı.

fethiye temiz plaj Haberi

fethiye temiz plaj


Göcek Mahallesi'nde deniz kenarına dökülen çöplerin oluşturduğu kötü görüntü ve pis koku, turizm cenneti olarak kabul edilen koylarda tepkilere neden oldu. Yaz aylarının başlaması ile koyları dolduran lüks yatların çöplerini koylara döktüğünü belirten çevre sakinleri, turizmin de baltalanmak istendiğini vurguladı. Göcek'teki çok sayıda tekne sahibi, "Biz buralardan para kazanıyoruz. Bu kötü görüntü bize eksi puan kazandırıyor. Lüks yatları ile bölgede tatil yapanlar ve bu bölgede para kazanan arkadaşlarımızı daha duyarlı olmaya bekliyoruz. Bu güzellik bu şekilde yok edilmemeli. Bu konuda yetkilileri de göreve çağırıyoruz" diye konuştu.



Gazete...