08 / 07 / 2024

fethullah gülenin serveti

fethullah gülenin serveti

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu.

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Türkiye'nin serveti 9 yılda yüzde 55 eridi! Küresel servet raporu açıklandı!

Türkiye'nin son 9 yıldaki toplam servet düşüşü alarm veriyor! UBS ve Credit Suisse'un Küresel Servet Raporu'na göre, Türkiye'nin toplam serveti 2022 yılında 142 milyar dolar eridi ve 1 trilyon 41 milyar dolara geriledi. 

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Amerikalıların serveti 2023'ün ilk çeyreğinde 148,8 trilyon dolara ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hane halkının net serveti, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 2 arttı ve 148,8 trilyon dolara yükseldi.

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Serveti eriyor ama zirveden de vazgeçmiyor

Twitter'ı satın alması ve şirkette yarattığı çalışan kıyımıyla gündemin ilk sıralarında yer alan Elon Musk'ın serveti eriyor. Musk'ın servetinde bu yıl yaşanan gerileme ilk kez 100 milyar doları geçti. Milyarder iş insanı sert düşüşe rağmen 'dünyanın en zengin insanı' unvanını korudu.

''Sabredenlerin serveti gümüş ilk hafta şov yaptı'' diyen İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyardı

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş, ''sabredenlerin serveti'' diyerek açıklama yapan İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Amerikalıların serveti rekor seviyeye ulaştı!

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı serveti, 2021 yılının son çeyreğinde 150,3 trilyon dolara ulaştı ve böylece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Elon Musk'ın serveti katlandı!

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın serveti 335 milyar dolara yükseldi. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, teknoloji devi Elon Musk’ın serveti, 24 milyar dolar daha artış gösterdi ve 335 milyar dolara ulaştı.

En zengin 400 ABD'linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı!

Forbes dergisi tarafından her sene açıklanan ve en zengin 400 ABD'linin yer aldığı Forbes 400 listesi belli oldu. Açıklanan listeye göre, en zengin 400 ABD’linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı...

fethullah gülenin serveti Haberi

fethullah gülenin serveti


Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu. Almanya’da yaşayan FETÖ’cülerin büyük bir korku içinde yaşamlarını sürdürmeye çalıştığına dikkat çeken M.K, “15 Temmuz darbe girişiminin öncesinde Fetullah Gülen’in ‘Türkiye karışacak, sakın bu yaz Türkiye’ye gitmeyin” talimatının tüm örgüt mensuplarına iletildiğini açıkladı.


- Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu. Almanya’da yaşayan FETÖ’cülerin büyük bir korku içinde yaşamlarını sürdürmeye çalıştığına dikkat çeken M.K, “15 Temmuz darbe girişiminin öncesinde Fetullah Gülen’in ‘Türkiye karışacak, sakın bu yaz Türkiye’ye gitmeyin” talimatının tüm örgüt mensuplarına iletildiğini açıkladı.


“SENEYE HAZIR OLUN” TALİMATI


Uzun yıllar FETÖ’nün Almanya’daki kurumlarında çalışan M.K, “15 Temmuz darbe girişiminden hemen önce Haziran ayında yaşadığımız Ramazan ayında, iftar programları yapıyorduk. Bu iftar...