17 / 06 / 2024

Feti Vehbi Özkoç

Feti Vehbi Özkoç

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Feti Vehbi Özkoç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Vehbi Koç inşaat müteahhitliğini neden bırakmış?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vehbi Koç'un inşaat müteahhitliğini neden bıraktığını bir alıntı ile açıkladı. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı... 

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.

7.4 büyüklüğünde deprem! Bu fay hattı kırılırsa 9 il yerle bir olacak! 

İnönü Üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu 7.4 büyüklüğünde deprem için sinyal verdi ve etkilenecek 9 ili açıkladı.

İcra takibine alınan borç miktarı 53,5 milyar liraya kadar yükseldi! 

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bankaların tüketicilerden zamanında tahsil edilemediği için icra takibine aldıkları bireysel kredi ve kredi kartı alacakları ise söz konusu haftada 1,1 milyar lira daha yükselerek 53,5 milyar lira olduğunu ifade etti. 

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Sancaktepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Kalkan, Mehmet Asım Altundağ ve Eyüp Güney ortaklığında kuruldu.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Bakan açıkladı: Depremde çok sayıda köy tamamen yok oldu!

Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, ülkesini sarsan 7 büyüklüğündeki depremin ardından birçok köyün tamamen yok olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Fikret Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fikret Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200.00.000,00 TL bedeli ile Özkoçak Gayrimenkul Ticeret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 milyon TL sermaye bedeli ile Nazlım Suna Öz tarafından kuruldu. 

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Feti Vehbi Özkoç Haberi

Feti Vehbi Özkoç

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Feti Vehbi Özkoç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; turizm açısından elverişli olan yerlerde gerek kendi ve gerekse özel idarelere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerine çeşitli tatil köyleri oteller moteller bungalovlar ve benzeri her türlü tesisler inşa etmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres:

İNÖNÜ MAHALLESİ.ÖMER AVNİ MAHALLESİ MİTHATPAŞA APARTMANI N.48 K.1 D.2...