18 / 05 / 2024

Fetih Mahallesi

Fetih Mahallesi

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçenin görünümünü ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla başlatılan prestij caddeleri projesi kapsamında Fetih Mahallesi Atatürk Bulvarı tamamen yenilendi

Konya'da yüzde 20 peşinat ve 24 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış bedelleri 15 milyon TL ile 18 milyon TL arasında değişiyor.

Konya Karatay'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Mezbaha Fetih Mahallesi, 31274 ada 4 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 850 bin TL'ye satıyor...

Konya Karatay'da 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli, Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 20 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Konya Karatay'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Konya İli Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan depo ve 3 katlı idari bina nitelikli gayrimenkul 10 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Konya Karatay'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Mezbaha (Fetih) Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Konya Karatay ilçesi Fetih Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi Belediye Başkanlığı, Ataşehir İlçesi, Fetih Mahallesi'ndeki imar değikliğini askıya çıkardı. İlan, İlan Gov'da yayınladı.

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Kaynar tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ataşehir, Fetih Mahallesi, Sarıkamış Sokak'ta kuruldu.

Fetih Nakliyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetih Nakliyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fetih Gül tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Demark İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demark İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ark ve Ali Fuat Demirkol ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Ataşehir, Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Tahralı Sokak'ta kuruldu.

Bloomist İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bloomist İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Ezgi Çavuşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ataşehir, Fetih Mahallesi, Bağımsızlık Bulvarı'nda kuruldu.

Duha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Duha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Murat Uludağ tarafından 275 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Ataşehir, Fetih Mahallesi'nde kuruldu.

Öztürk Çardak İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Çardak İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerafettin Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da Ataşehir, Fetih Mahallesi, Kösebey Sokak'ta kuruldu.

Fetih Mahallesi Haberi

Fetih Mahallesi



Yıllarca bakımsız bırakılan, ağaçları budanmayan, kaldırımları bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen Fetih Mahallesi Atatürk Bulvarı, Ataşehir Belediyesi tarafından baştan sona yeniden düzenlendi. 


Bölge halkının rahatça dinlenebilecekleri ve yaz sıcaklarında nefes alabilecekleri bir hale getirilen Atatürk Bulvarı içerisine; spor alanları, spor aletleri, oturma grupları, çocuk oyun alanları, cep otoparkları ve süs havuzları yerleştirildi. 


Ataşehirli çocuklar oyun alanlarında eğlenirken, sevimli ördekler de süs havuzlarının yeni konukları oluyor.    


550 metre uzunluğa ve yaklaşık 5.000 metrekare sosyal donatı alanına sahip Fetih Mahallesi Atatürk Bulvarı’na yapılan yenilikler sırası ile şu şekilde:



1- 5 bin 235 metre andezit bordür döşemesi yapıldı.

2- Yaya yürüyüşlerine 6 bin 686 metrekare andezit plak döşeme yapıldı.

3- Duvar kaplamalarına 78 metrekare andezit kaplama uygulandı.

4- Ticari alan girişlerine 242 metre andezit...