28 / 04 / 2024

fetö devredilen mallara el konulması

fetö devredilen mallara el konulması

OHAL kapsamında yayımlanan KHK ile FETÖ’ye finans desteği sağlamak için eşe dosta yapılan taşınmaz ve hisse devirlerinin tamamı iptal edilecek.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine ipotek koyuldu!

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine borç nedeniyle ipotek koyuldu. Hesapları dondurulan FETÖ'nün taşınmazları satışa çıkarıldı. 

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

FETÖ’nün taşınmazları devlet kontrolüne geçti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ile örgüte destek veren kurum, kuruluş ve kişilere ait 6 bin 700 taşınmaz Hazine ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devri gerçekleştirildi.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cüler!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan kaçak üyeleri lüks yaşamlarıyla dikkat çekiyor. FETÖ mensupları gayrimenkul zengini çıktı. 

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

fetö devredilen mallara el konulması Haberi

fetö devredilen mallara el konulması

FETÖ’ye finans desteği sağlamak için eşe dosta yapılan taşınmaz ve hisse devirlerinin tamamı iptal edilecek. Boşanma başvuruları dondurulacak.


OHAL kapsamında dün yayımlanan KHK ile FETÖ'nün mal kaçırma oyununa bir darbe daha vuruldu. FETÖ ile bağlantılı kayyum atanan şirketlerde, ortaklık pay ve haklarına ilişkin soruşturmanın başladığı tarihten itibaren şirket ortaklarınca yapılan devir ve temlik işlemleri muvazaalı (Bir hukuki ilişkinin taraflarının, üçüncü kişileri aldatmak amacıyla, kendi aralarında hüküm ve sonuç doğurmayan bir görünüş yaratmak konusunda yaptıkları gizli anlaşma) kabul edilecek. Hissedarların boşanma yoluyla ya da üçüncü şahıslara devredilen mallarına da el konulacak. Bütün devirler geçersiz sayılacak ve ticaret sicilinden resen terkin edilecek.


DEVRİLERE ÖNLEM ALINDI

OHAL kapsamında çıkarılan son KHK ile 4 bin 464 kişi kamu görevinden çıkartılırken, usulsüz devirlere ilişkin önlemler de alındı....