03 / 05 / 2024

FETÖ gayrimenkul

FETÖ gayrimenkul

ABD'de yaşayan üst düzey FETÖ mensupları lüks evlerde yaşıyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Cevdet Türkyolu'nun Pensilvanya ve Florida'da ikişer eve sahip olduğu ve bu evlerin toplam değerinin yaklaşık 900 bin dolar olduğu öğrenildi.

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zaur Hasanov tarafından kuruldu.

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Gayrimenkul zengini FETÖ'cüler!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan kaçak üyeleri lüks yaşamlarıyla dikkat çekiyor. FETÖ mensupları gayrimenkul zengini çıktı. 

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

FETÖ'nün 7,5 milyarlık gayrimenkulü devlete geçti!

FETÖ'nün 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti.

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

FETÖ'nün gayrimenkul devir işlemleri iptal edilecek!

OHAL kapsamında yayımlanan KHK ile FETÖ’ye finans desteği sağlamak için eşe dosta yapılan taşınmaz ve hisse devirlerinin tamamı iptal edilecek.

FETÖ'nün 4 bin 351 gayrimenkulü Hazine’ye geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, darbe girişiminin ardından FETÖ'cülerin mal kaçırma oyununa geçit vermedi. 8 Aralık itibariyle darbecilerin 4 bin 351 taşınmazının Hazine'ye geçti.

FETÖ'nün 1.150 gayrimenkulünün devri iptal edildi!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu üst düzey rütbelilerin yer aldığı 62 ismin de aralarında bulunduğu terör örgütü elemanlarının 1.150 taşınmazın satış işlemleri iptal edildi.

FETÖ'den 4 bin 482 gayrimenkul çıktı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Örgütün kasasından 472 milyon lira çıktı. FETÖ’nün piyasaya 400 milyon lira borcu var. 87 milyon liralık çek, senede el konuldu. Örgüte ait 4 bin 482 kurum kapatıldı. Mal varlığı dondurulanların sayısı bini geçti" dedi.

FETÖ'ye ait 15 milyar liralık gayrimenkul devlete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'ye ait okul, yurt ve vakıfların içerisinde olduğu toplam 15 milyar liralık taşınmazın devlete geçtiğini bildirdi.

FETÖ'cü Cevdet Türkyolu gayrimenkul zengini çıktı!

FETÖ’nün “Süper imamı” ve Gülen’in ikinci adamı Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konuldu. ‘Süper imam’ın gayrimenkulleri dudak uçuklattı.

FETÖ gayrimenkul Haberi

FETÖ gayrimenkul

ABD'de kamuya açık kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, bu ülkede yaşayan üst düzey FETÖ mensuplarının iyi standartlara sahip evlerde yaşadıklarını ortaya koydu.


Söz konusu kaynaklarda FETÖ elebaşlarının sahip olduğu veya kira karşılığı oturduğu evlerin en güncel bedelleri de yer alırken, bu evlerin ABD koşullarında bile "ortanın üstü bir yaşam standardına" tekabül ettiği görülüyor.


Uzun yıllar ABD'de bulunan bazı üst düzey FETÖ'cülerin milyon dolarlık mal varlığına sahip olması ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan FETÖ firarilerinin kısa sürede yüz binlerce dolarlık evleri tercih etmesi dikkati çekiyor.


Gülen'in yeğeni emlak zengini

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni olarak bilinen ve yıllardır örgütün en tepesinde görev alan Cevdet Türkyolu'nun Pensilvanya ve Florida'da ikişer eve sahip olduğu ve bu evlerin toplam değerinin yaklaşık 900 bin dolar...