05 / 05 / 2024

fetö gayrimenkulleri ucuza satılması

fetö gayrimenkulleri ucuza satılması

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.

ÖİB Samsun Bafra'daki gayrimenkulleri özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Elifli Mahallesi'ndeki 101 bin 452 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulleri özelleştiriyor..

FETÖ’nün taşınmazları devlet kontrolüne geçti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ile örgüte destek veren kurum, kuruluş ve kişilere ait 6 bin 700 taşınmaz Hazine ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devri gerçekleştirildi.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cüler!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan kaçak üyeleri lüks yaşamlarıyla dikkat çekiyor. FETÖ mensupları gayrimenkul zengini çıktı. 

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen için Bursa'da yapılan malikane ortaya çıkarılmıştı. Malikane ile ilgili detaylar ortaya çıkarılıyor.  FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi.

'FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi' için müsadere davası!

FETÖ elebaşı için yaptırıldığı ve örgütsel faaliyetler için kullanıldığı iddia edilen malikanenin devlete geçmesi için hazırlanan iddianame kabul edildi.

Yunanistan, üç FETÖ üyesini ülkeye almadı iddiası!

Yunan polisinin, Yunanistan'a kaçan FETÖ üyelerinin konaklaması için konut şebekesi kuracağı öne sürülen üç Türk asıllı ABD vatandaşının ülkeye almadıkları belirtildi. 

Çiftlik Bank'ın İnegöl'deki tesisi FETÖ sanığının şirketinden alınmış!

Çiftlik Bank'ın, İnegöl'deki tesislerini, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski Vali Harput'un da aralarında bulunduğu 60 sanığın yargılandığı davada ev hapsi verilen bir iş adamına ait şirketten yaklaşık 12 milyon liraya satın aldığı öğrenildi.

Maarif Vakfı Afganistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Afganistan'da bulunan ve FETÖ'ye bağlı 12 lise ve 3 dershaneyi devraldı.

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi'ne el konuldu!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

fetö gayrimenkulleri ucuza satılması Haberi

fetö gayrimenkulleri ucuza satılması

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.


Çorum'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile  bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri  yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin 1 Kasım 2015'teki seçimlerin  ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya satıldığı ortaya çıktı. 

Çorum'da faaliyet gösteren Özel Çorum Eğitim Hizmetleri AŞ ile  Murathan Özel Eğitim Hizmetleri AŞ'ye, FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle  Çorum Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla  nisan ayında kayyum atandı.

Bir idareci, bir mali müşavir ve bir avukattan oluşan kayyum heyeti,  26 Nisan'dan itibaren söz konusu şirketlerin...