30 / 04 / 2024

fetö malları

fetö malları

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Antalyalı inşaatçı Naim Ünal FETÖ'den tutuklandı!

Antalya'da Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ortaklarından Naim Ünal FETÖ'den tutuklandı.

FETÖ’nün 34 milyarı TMSF’de!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır" dedi.

FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı!

Başbakan Yardımcısı Kaynak: "FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı, bunlara ait 2 bin 110 parsel taşınmaz Vakıflar Genel Müdürlüğüne intikal etti." dedi.

FETÖ'nün New York'taki okul binası satışa çıkarıldı!

ABD'de devlete ait çok sayıda sözleşmeli okulu (charter) yöneten FETÖ, kendine ait özel okullardan birisi olan Amity School'un binasını satacak.

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

ECE Türkiye'den FETÖ açıklaması!

Ece Türkiye, "'ECE Türkiye' şirketinin sahiplerinin FETÖ ile ilişkili oldukları şüphesiyle şirkete bir süre önce kayyum atandığı" haberlerine açıklama yaptı.

TMSF'den FETÖ şirketlerinin gayrimenkulleri için uyarı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kuruma devredilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şirketlerinin gayrimenkullerinin ucuz fiyata satışını ayarlayabileceğini vaat eden komisyonculara karşı vatandaşları uyardı.

FETÖ'nün 1.150 gayrimenkulünün devri iptal edildi!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu üst düzey rütbelilerin yer aldığı 62 ismin de aralarında bulunduğu terör örgütü elemanlarının 1.150 taşınmazın satış işlemleri iptal edildi.

İşte FETÖ'nün yargılanacağı mahkeme salonu!

Habertürk, İstanbul’daki FETÖ davalarının görüleceği Silivri Cezaevi’nin hemen karşısında; 3 yıl önce inşa edilen Türkiye’nin en büyük duruşma salonuna girdi.

FETÖ'nün tapudaki 1200 işlemi durduruldu!

FETÖ’den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400’e yükseldi. FETÖ’nün “taşınmaz serveti”ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milyar lira girmiş oldu.

Yurtdışına kaçan FETÖ'cülerin mal varlığına el konulacak!

TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülen ceza yasalarında değişiklik öngören yasa tasarısı, FETÖ soruşturmalarına yönelik yeni düzenleme içeriyor

FETÖ'cüler mal varlıklarını kaybetmekten korkuyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

fetö malları Haberi

fetö malları



FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Böke önergesinde "Yıllardan beri el üstünde tutulup, üzerine toz kondurulmayan, devletin kılcal damarlarına kadar sızmalarına göz yumulan Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında el konularak Hazine'ye devredilen mal varlıklarının yaklaşık değeri, 15 milyar TL olarak açıklanmıştır.


Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), paralel yapılanma içinde faaliyet gösteren 26 bin 994 kişinin kurup yönettiği toplam 9 bin 106 şirkete sahip olduğu, bunlardan 6 bin 175'inin, aktif elemanları tarafından kurulup yönetilen faal şirketler olduğu belirtildi. Dershane, okul ve yurt olmak üzere toplam 1,350 kuruluşun FETÖ'ye...