07 / 07 / 2024

fetö yalı satımı

fetö yalı satımı

İstanbul Beylerbeyi’nde Sezen Wasner’a tele dolandırıcılık tuzağıyla yalısını sattıran çetenin FETÖ üyeliğinden meslekten ihraç edilen bir polisle işbirliği yaptığı ortaya çıktı.

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Boğaz’daki 59 yalı satış masasında bekliyor!

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattı da gayrimenkulde yaşanan durgunluktan nasibini aldı. 660 yalının bulunduğu bölgede durgunluk nedeniyle satışa çıkarılan yalılar müşteri bulamıyor. Halen Boğaz'da 59 yalının satış masasında olduğu ifade ediliyor…

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Tuzla'da kuruldu.

Ev alırken su yalıtımına dikkat!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, ev alırken su yalıtımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımı İnterfiks Yapı Kimyasalları'ndan!

İnterfiks Yapı Kimyasalları, Yönetim Kurulu Üyesi,Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman yaptığı açıklamada BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları'nın yaptığını belirtti.

1982 yılında Boğaziçi'nde arsa alım ve satımı durmuş!

1982 yılında Boğaziçi'nde inşaat yasağı konmasından sonra arsa alım ve satımı da durmuş. Yasakdan önce yalı arsasının metrekaresi 15-20 bin liraya, Bebek'te apartman arsasının metrekaresi 400-600 liraya satılıyormuş.

Epsa Yalıtım 'Mantoyap' ile dış cephede paket sistemi hizmet veriyor!

Bursa Her türlü ısı, su, ses, çatı ve cephe kaplama konusunda uygulama ve satış hizmeti veren Epsa Yalıtım, dış cephe yalıtımı için gereken tüm hizmetleri Mantoyap ile kullanıcıya tek seferde ve bir paket sistem olarak sunuyor...

fetö yalı satımı Haberi

fetö yalı satımı

İstanbul Beylerbeyi'nde yaşayan Sezer Wasner'i (58) "FETÖ'den tutuklanırsınız" diyerek tuzağa düşüren ve 5 milyon liralık yalısını yarı fiyata sattırarak kaçan tele-dolandırıcılık çetesi, FETÖ ile bağlantılı çıktı. İddialara göre; FETÖ üyeliğinden meslekten ihraç edilen eski bir polis, dolandırıcılık olayları gerçekleştiren çeteye mağdurla ilgili bilgi sızdırarak yardım etti. Polis, Wasner'i dolandıran kişilerin kalabalık ve en az yedi kişilik organize bir çete olduklarını da tespit etti. Soruşturma kapsamında çete üyelerinden bazılarının eşkalleri çıkarıldı.


BAŞKA VAKALAR DA VAR MI?

Açık kimlikleri netleştirilecek olan çete üyelerinin irtibatları ve son görüşmeleri araştırılacak. 2008'den beri Balyoz, Ergenekon ve PKK'ya yönelik soruşturmaları gerekçe gösteren dolandırıcılar, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası taktik değiştirdi. Ancak bu dolandırıcıların gerçekten FETÖ ile ortaklık yaptığını göstenen ilk vaka.



Emir...