10 / 05 / 2024

fetörokulu bağışlandı

fetörokulu bağışlandı

FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan özel okulun kullandığı bina, sahibi tarafından Milli Eğitim Bakanlığına devredildi.

FETÖ bağlantılı okul binası Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlandı!

FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan özel okulun kullandığı bina, sahibi tarafından Milli Eğitim Bakanlığına devredildi.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Aksaray İSKİ binasının yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası’nın yıkımına başlandı. Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek.

KKTC Su Temini Projesi'nde isale hattına su verilmeye başlandı!

Türkiye ile KKTC'yi denizin altından bağlayan 'Asrın Projesinde ilk su adaya ulaştı. KKTC Su Temini Projesi kapsamında deniz geçişi isale hattına su verilmeye başlandı.

Malatya'da jeolojik ve jeoteknik kazı çalışmalarına başlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde sürdürülen Jeolojik harita çalışmalarının yanısıra, ilçelerde de imar planı hazırlama çalışmaları kapsamında jeolojik ve jeoteknik kazı çalışmalarına başlandı.

Çamlıca Camii’nde kubbenin yapımına başlandı!

İstanbul’da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı. İnşaatın önemli bir adımı olan caminin kapalı bölümünün üzerini kapatacak dev kubbenin ise yapımına başlandı.

Erciş'te iş yerlerinin yıkımına başlandı!

Van'ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yaptırılan yeni caminin etrafındaki iş yerlerinin yıkımına başlandı. İnşaat alanında kalan 60 yıllık 17 iş yeri iş makineleriyle yıkılıyor.

3. köprüde ana kablo çekimine başlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde önemli bir aşamaya geçildi. Kedi yollarının yapımının bitimi sonrası ana kablo çekimine her iki yakadan eş zamanlı olarak başlandı.

Kartal Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı!

Kartal Belediyesi, Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yerinde Dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda Kartal Cevizli Mahallesi’nde bulunan Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı.

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul 3. Havalimanı'na erişimi sağlayacak, kentin trafik sorununun çözümüne katkıda bulunacak Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

Samsat’ta Feribot İskelesi'nin yapımına başlandı!

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde Adıyaman Samsat ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı.

fetörokulu bağışlandı Haberi

fetörokulu bağışlandı


FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan özel okulun kullandığı bina, sahibi tarafından Milli Eğitim Bakanlığına devredildi.


Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan özel okulun kullandığı bina, sahibi tarafından Milli Eğitim Bakanlığına bağışlandı.


Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Atatürk Mahallesi'nde, Özel Alpaslan Ali Can İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesinin binalarının devri nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, okulun isminin değiştirilmeyeceğini söyledi.


En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu kaydeden Yılmaz, "Başka ne yaparsanız yapın, insana yapılan yatırımla boy ölçüşemez. Yeni gelen nesil, devletine, milletine ve bayrağına saygılı olmalı. Necati Can bey, ülkesine bağlı insanlar yetişmesi için bu okulu milli eğitime tahsis ediyor. Bu devir kısa sürede gerçekleştiği için ilk planda okulumuz bilim sanat merkezi olacak. Böylelikle okulun eski kiracılarıyla hiçbir bağlantısı...