15 / 05 / 2024

Fettah Aladağ

Fettah Aladağ

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menduh Bayram, Fettah Aladağ ve Yakup Babatonguz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

CFY Teknik İnşaat Taahhüt Emlak Limited Şirketi kuruldu!

CFY Teknik İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Limited Şirketi, Cevdet Altun ve Fettah Aladağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Mehmet Emin Aladağ ortaklığında kuruldu.

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Aladağ ilçesinde 19:54 sularında 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Adana'nın Aladağ ilçesinde depremin 3.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aladağ ve Ömer Kurban ortaklığında kuruldu.

Son dakika! Adana’da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Aladağ ilçesinde göre 4.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevredeki Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde ve Kayseri gibi kentlerden de hissedildi.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aladağ ve Hakan Dağlı ortaklığında kuruldu.

Yer bilimci Naci Görür geçtiğimiz hafta uyarmıştı! O ilde deprem oldu: Uzman isim uyarısını yineledi! 

Adana'nın Aladağ ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yer bilimci Naci Görür, konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün o açıklaması...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Elif Aladağ, Erhan Aladağ, Erkan Aladağ ve Gökhan ALadağ ortaklığında kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Fettah Aladağ Haberi

Fettah Aladağ

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menduh Bayram, Fettah Aladağ ve Yakup Babatonguz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.


FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3....