04 / 05 / 2024

Fevzi Demirkol

Fevzi Demirkol

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki yol ağını genişletmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Konuklu kırsal Mahallesi'ne bugüne kadar 26 yeni yol kazandırdı.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evinin inşaatı incelendi!

Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceliyor. Güçlü kırsal Mahallesi'nde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'de yol yapım ve açma çalışmaları tamamlandı!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kent merkezinde Sırrın, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yaptığı yol yapım ve yol açma çalışmaları ile vatandaşın takdirini kazandı.

Fevzi Demirkol: Hedefimiz, Göbeklitepe'yi tüm dünyaya tanıtmak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Urfa Medeniyet ve Turizm Araştırma Merkezi'nin düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, turizmin önemine vurgu yaptı. Demirkol, "Amacımız Göbeklitepe'yi, tüm dünyaya tanıtmak." dedi.

Fevzi Demirkol yol yapım çalışmalarını inceledi!

Haliliye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi'nin trafik ağını genişletecek yeni yolları açmaya devam edeceklerini belirtti.

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Fevzi Bozer Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Bozer Kimdir? Fevzi Bozer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fevzi Bozer'in biyografisi...

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde tahliyeler bitmek üzere! 

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki riskli yapıların yıkımı için tahliyeler devam ediyor. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 Ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirkol tarafından kuruldu.

Fevzi Temiz Milli Dayanışma Kampanyası'na kira almayarak destek verecek!

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan Fevzi Temiz, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak amacıyla 7 kiracısından 3 ay boyunca kira almayacak

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı!

Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli Kocaeli'de yakalandı.

Fevzi Demirkol Haberi

Fevzi Demirkol

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alternatif yollar oluşturmak ve henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlardaki yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde hummalı şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, bu çalışmayla hem vatandaşların taktirini topluyor hem de alternatif yolların oluşmasını sağlıyor.


Konuklu kırsal Mahallesi'nde, henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda yol açma çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bugüne kadar 26 yeni yolun açma işlemini tamamladı. Ekipler, yol açma çalışmaları tamamlanan bölgelerde, stabilize malzemeyle yolu kullanıma açıyor.

Haliliye Belediyesinin Konuklu'da yaptığı çalışmalardan dolayı mahalleli adına Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkürlerini ileten Konuklu Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu, "Haliliye Belediyemiz yollarımızı yapıyor. Yaptıkları için teşekkür ederiz. Hakikaten iyi yollar yapıyor. Bu nedenle Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyorum" dedi.


Gap...