29 / 04 / 2024

Fevzi Donat

Fevzi Donat

Almara Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tanış ve Fevzi Donat tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Fevzi Bozer Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Bozer Kimdir? Fevzi Bozer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fevzi Bozer'in biyografisi...

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde tahliyeler bitmek üzere! 

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki riskli yapıların yıkımı için tahliyeler devam ediyor. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Fevzi Donat Haberi

Fevzi Donat

Almara Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tanış ve Fevzi Donat tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. Almara Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almara Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Şerif Ali Mahallesi, Çetin Caddesi, Hüsrev Sokak, No:6 Erişkenler Plaza...