07 / 05 / 2024

fevzi şilik turizm işine mi girdi

fevzi şilik turizm işine mi girdi

Türk işadamı Fevzi Şilik, turizm işine el attı. Şilik, ilk yatırımını Sırbistan Aleksinaç şehrine 20 kilometre yakınlıktaki otoyol üzerinde Bosphorus Hotel'in açılışıyla gerçekleştirdi.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Proje 48 İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Proje 48 İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Küçükçekmece’de Tolga Işık ve Fevzi Saydan ortaklığı tarafından kuruldu.

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

Adba Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adba Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Topçu ve Sıracettin Yağan tarafından kuruldu.

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Beran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Beran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Pazarlama Limited Şirketi Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile  Fevzi Donat ve Tolunay Donat ortaklığı ile kuruldu. 

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli yapıldı!

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık Marketçilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi.  Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli bugün Esenyurt'a yapıldı. 

New Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

New Global Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan, Saleh A.M. Al-Dharhanı, Qasem M.Y. Abdulqawı ve Mohammed A.A.   Al-Tahamı ortaklığında kuruldu. 

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayraktar tarafından kuruldu. 

Trabzon Moloz'a 6 bin kişilik cami yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Moloz mevkiinde şehir camisi yapılacağını açıkladı. 6 bin kişilik kapasitesi olacak cami, şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek

F2f Yapı İnşaat Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F2f Yapı İnşaat Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fevzi Köseoğlu ve Ferhat Arsalan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

fevzi şilik turizm işine mi girdi Haberi

fevzi şilik turizm işine mi girdi

BALKAN ülkeleri ile uzun yıllardır tekstil ticareti yapan Türk işadamı Fevzi Şilik, "büyük fırsatlar var" dediği Sırbistan'a kervansaray kurdu. Avrupa'dan Türkiye'de giden ana arter üzerinde Aleksinac'da Bosphorus Hotel adıyla kurulan tesisin yanına İstanbul Restaurant ile konuklarına yemek hizmeti de veriyor. 65 dönümlük arazi üzerinde 6 milyon Euro'luk yatırımın ardından otel doluluklarında hedeflerinin üzerine çıkan Fevzi Şilik, Belgrad ve Niş şehirlerinde birer otel daha açmayı planlıyor. 


BÜYÜKELÇİ ÖNERDİ TURİZME GİRDİ 

Uluslararası ekonomi finans dergisi Turcomoney'e konuşan Şilik, aslen Kosovalı. Ailesiyle birlikte 1992 yılında Türkiye'ye taşınarak tekstil işine başlayan Şilik, sektörün daralmasıyla birlikte yeni yatırım alanları ararken, 2 yıl önce Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay'ın önerisi ile turizm işine el attı. Şilik, 1.5 yıllık çalışmadan soma ilk yatırımım Sırbistan Aleksinaç şehrine 20 kilometre...