28 / 04 / 2024

fevzi turan

fevzi turan

Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'nda önceki yıllarda başlatılan çalışmaların ardından bir bölümü tamamlanarak bu sezon hizmete giren Çambaşı Kayak Merkezi, 15 bin kayakseveri ağırladı...

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Ergün Turan Trabzon kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

Trabzon’da yapılan yatırımları incelemek için Trabzon’a gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapılan kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bağcılar Fevzi Çakmak imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 55 ada, 8 parsel; 1073 ada, 1 parselin bir kısmı ve 1074 ada, 1 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Fevzi Aydın vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul yöneticilerinden Yalçın Aydın'ın babası Fevzi Aydın vefat etti. Aydın'ın vefat için Zorlu Holding-Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan, şehirleri geleceğe taşımak istiyor!

TOKİ Başkanı Turan, 'Tek amacımız şehirlerimizi geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modem şehirler kurmak' dedi. Turan, şehirleri geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modern şehirler kurmak istediklerini belirtti.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ vatandaşlarla barışık bir kuruluştur!

TOKİ Başkanı Turan: ''TOKİ'nin, belli projelerden kaynaklanan dava yükleri olmuş. Bunun üzerinden bir spekülasyon oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ vatandaşlarla barışık, onlar için dost eli bir kuruluştur''

Bağcılar Fevzi Çakmak imar plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Bağcılar ilçesi sınırlarında yer alan Fevzi Çakmak Mahallesi, F21C23A pafta, 12 parsele ilişkin 1/ 5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Sarıyer 'de, Alıakbar Mehrabian Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı 'nda kuruldu.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde sıra Turan'da!

İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.

fevzi turan Haberi

fevzi turan


Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'nda önceki yıllarda başlatılan çalışmaların ardından bir bölümü tamamlanarak bu sezon hizmete giren Çambaşı Kayak Merkezi, 15 bin kayakseveri ağırladı. 

     Ordu Valisi Orhan Düzgün, AA muhabirine, Çambaşı Kayak Merkezi'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi. 

     Çambaşı Kayak Merkezi'nde yıllardır süren çalışmaların bugün sonuçlarını gördüklerini vurgulayan Düzgün, ''Vatandaşların kayak yaptıklarını görmek memnuniyet verici. Geçtiğimiz yıl babylift kuruldu. Bir kilometreye yakın kayak pisti oluşturuldu. Kısa bir süre önce yeni tesislerin ihalesi yapıldı. İnşallah önümüzdeki yılın sonuna doğru telesiyejler tamamlanarak kayak pistinin uzunluğu 10 kilometreye kadar çıkacak'' dedi. 

     Çambaşı'nda 250 dönüm arazi üzerine bir tatil köyü kurulması yönünde çalışma bulunduğunu dile getiren Düzgün, şöyle devam etti: 

     ''Bu tatil köyü hem yaz hem kış...