02 / 05 / 2024

Fevzi Uzun bilecik

Fevzi Uzun bilecik

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Fevzi Uzun: Bilecik'e lojistik merkezi ve otoyol istiyoruz!

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

Bilecik Kayı Boyu Camii yardım bekliyor!

Bilecik’te uzun zaman önce yapımına başlanan Kayı Boyu Camii, hayırseverlerden yardım bekleniyor. Egliman Bozkurt, " Camimizin ikinci katı yatılı kuran kursu olacak. Bizler hayırseverlerin yardımı bekliyoruz” dedi.

Bilecik'teki eski binalara rağbet azaldı!

Bilecik'te vatandaşlar eski binalara rağbet göstermezken, emlakçılar ve ev sahipleri eski daireleri uzun süredir kiralayamadıkları için dertli.

Bilecik'te eski binalar gözden düştü!

Bilecik’te vatandaşlar eski binalara rağbet göstermezken, emlakçılar ve ev sahipleri eski daireleri uzun süredir kiralayamadıkları için dertli.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon değişimi yaşıyor!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 5 yıl önce yapılan seçimlere 61 proje vaadiyle girdiklerini ifade'ederek, bugüne kadar 6'sı hariç tüm projelere başladıklarını dile getirdi.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubunda 32 daire satışa sunuluyor! 44 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamında inşa ettirilen 32 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile 17 - 31 Mart 2014 Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Bilecik Osmaneli'nde Aile Sağlığı Merkezi inşa edecek!

TOKİ Bilecik İli Osmaneli İlçesi Beşevler 1'er Adet 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve Eczane İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.

Yalova, Bilecik, Karaman ve Tunceli'de kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında Yalova'da ev sahipleri ve kiracılar kaç TL kira yardımı alacak? İşte Yalova, Bilecik, Karaman ve Tunceli'de kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine'den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak

Fevzi Uzun bilecik Haberi

Fevzi Uzun bilecik

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Yer meselesi var. Yatırımcı gelir. Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek.


Bilecik’te, ilin ekonomisine çıta atlatacak üç proje var; 8 bin dönümlük büyük OSB, lojistik merkez, Bursa’ya otoyol bağlantısı. Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, bu üç konuda mesafe alınması halinde ekonomide yol alınabileceği görüşünde. Elbette, bunlarla her şey bitmiyor. Örnek, teşvikte 3’üncü bölgede yer almasından kaynaklanan sıkıntılar var. Özellikle turizm açısından büyük önem taşıyan tarihi varlığında tanıtım eksikliği var. Bir de otomotiv yatırımı… Fevzi Uzun, Bilecik’e bir otomotiv yatırımı çekmek istediklerini söyledi. Dikkatleri Honda’nın...