29 / 04 / 2024

Feyhan Yaşar kimdir

Feyhan Yaşar kimdir

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Feyhan Yaşar: Gayrimenkul geliştirme ve enerjiye gireceğiz!

Yaşar Holding'te 2003 yılında yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna oturan Feyhan Yaşar, 2009 yılında ani bir kararla bu görevinden çekilmiş ve yerine o dönem başkan vekili olan kardeşi İdil Yiğitbaşı geçmişti.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Feyhan Yaşar kimdir Haberi

Feyhan Yaşar kimdir

Yaşar Eğitim Vakfı, 1967 yılından beri kültür, sanat ve eğitime olan katkılarını bir adım daha ileri götürüyor. 45 yıldır aralıksız olarak eğitim, kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, yeni projesini ise İzmir’de hayata geçiriyor. 

Milliyet Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre bu yıl 37’incisi düzenlenen Dyo Sanat Ödülleri Sergisi’nin Galata Rum Okulu’ndaki açılışı için İstanbul’da bulunan Yaşar Eğitim Kültür Vakfı İdare Heyeti Başkan Yardımcısı Feyhan Yaşar, Vakfın çalışmaları konusunda açıklamalar yaptı. 

‘Evrende Dönüşüm’ teması ile düzenlenen 37’nci DYO Sanat Ödülleri yarışmasına Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan ve Özbekistan’dan sanatçıların da katıldığını belirten Feyhan Yaşar, Denizhan Özer küratörlüğünde düzenlenen serginin 10 Şubat’a kadar açık olacağını ifade etti. Yaşar, “Sergide aynı zamanda 1967 yılından bu yana yarışmada ödül almış eserler de...