06 / 05 / 2024

Feyza Ghazagh

Feyza Ghazagh

Tengiz İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kılıç, Kerimullah Şentürk, Feyza Ghazagh tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de Feyza Önder tarafından kuruldu. 

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Bonita Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bonita Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bahadır Kantar ve Ayşe Feyza Kantar ortaklığında kuruldu.

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi açıldı!

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurşun tarafından açıldı.

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Masel İnşaat Taahhüt Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masel İnşaat Taahhüt Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyza Meral tarafından kuruldu.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Feyza Aktan’dan ev tartışmalarına son nokta!

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan hakkında evini gasp ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Söz konusu iddialar hakkında Feyza Aktan açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Mayka Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayka Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ghazagh tarafından kuruldu.

Feyza Ghazagh Haberi

Feyza Ghazagh
Tengiz İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kılıç, Kerimullah Şentürk, Feyza Ghazagh tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Tengiz İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...