10 / 05 / 2024

Feyzi Akkaya hayatı

Feyzi Akkaya hayatı

STFA Holding'in kurucularından olan Feyzi Akkaya kimdir? Feyzi Akkaya, yaşamı boyunca hangi işlerde görev aldı? Feyzi Akkaya, Sezai Türkeş ile birlikte STFA Holding'i ne zaman kurdu?

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Deniz Akkaya Boğaz'daki yeni evine taşındı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya, Boğaz'daki evi için 3 milyon TL harcadı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya 1 milyon 50 bin dolara Bebek'ten ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

STFA İnşaat 3 önemli ismi bünyesine kattı!

Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor.

STFA ailesine 3 önemli isim katıldı!

Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor. Son olarak, 3 önemli isim de STFA Grubu’na katıldı.

Feyzi Akkaya kimdir?

STFA Holding'in kurucularından olan Feyzi Akkaya kimdir? Feyzi Akkaya, yaşamı boyunca hangi işlerde görev aldı? Feyzi Akkaya, Sezai Türkeş ile birlikte STFA Holding'i ne zaman kurdu?

STFA Grubu, enerji yatırımlarını Enerya markası adı altında topluyor!

Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında bir inşaat şirketi olarak kurulan STFA grubu doğalgaz dağıtım şirketleri ve enerji yatırımlarını Enerya markası adı altında topluyor...

Bayrampaşa Özak GYO Hayat Tepe Konutları'nda 145 bin TL'ye!

Özak Hayat Tepe projesi Bayrampaşa'da hayat geçiriliyor. Konut fiyatları 145 bin TL ile 926 bin TL arasında değişim gösteriyor...

Ukra Hayat Evleri'nden havadan görüntüler!

Ukra Hayat Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüdi

Hayat Tepe Bayrampaşa 16 Aralık'ta satışta! Yüzde 1 peşinat!

Özak GYO'nun Bayrampaşa'da yer alan projesi Hayat Tepe'nin lansmanı 16 Aralık 2012 Cuma günü yapılıyor. Projede ödemeler yüzde 1 peşinatla yapılıyor...

Feyzi Akkaya hayatı Haberi

Feyzi Akkaya hayatı

Feyzi Akkaya kimdir?

Feyzi Akkaya, 23 Aralık 1907 tarihinde İstanbul'da doğdu. Osmanlı Paşalarından Tatar Osman Paşa'nın torunu olan Akkaya, 1926'da yüksek öğrenim için girdiği İstanbul Yüksek Mühendis Mektebi'nden (İstanbul Teknik Üniversitesi) 1932'de İnşaat Yüksek Mühendisi olarak birincilikle mezun oldu.


İTÜ'deki eğitimi sırasında tanıdığı Sezai Türkeş ile başlayan sınıf arkadaşlığı ve dostluk, 1998'de Sezai Türkeş ölünceye kadar sürecek fikir ve iş ortaklığına dönüştü.


1943 yılında ortaklıklarını kağıt üzerine geçiren iki arkadaş, isimlerinin baş harflerini kullanarak ''STFA İnşaat Müteahhitliği'' unvanını aldılar. İki arkadaş böylece 1976'da kurulan ve zaman içinde çatısı altında 43 şirket toplayan STFA Holding'in de temelini attılar.


1943-1973 döneminde, yurtiçinde çeşitli köprü, iskele, liman, baraj, tünel ve yüksek gerilim hatları Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya tarafından inşa edildi. Bunlar arasında Sivas-Erzurum demiryolları köprüleri, Kuşadası, Bartın...