27 / 04 / 2024

FG Group izmir

FG Group izmir

Denim üreticisi FG Group, Iğdır'da 2 milyon Euro'luk fabrika kurdu...

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

Uzunyayla Group'tan İzmir'e yeni proje!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

Uzunyayla Group İzmir'de Teras Gökyüzü projesine başlıyor!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

Hamat Group İzmir'de fabrika kuruyor!

İsrail'in en büyük banyo, mutfak ekipmanları ve armatür üreticilerinden biri olan Hamat Group, İzmir'de fabrika kuruyor. Hamat'ın yapacağı yatırıma bir Türk şirketi ortak olacak.

Megapol Group, İzmir'de yatırım atağında!

Megapol Urla ile birkaç yıldır süren sessizliğini bozan Megapol Group, 5 yıl içinde İzmir’e 1 milyar dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Selim Gökdemir yeni projelerini anlattı...

Sipil Group konut projelerine İzmir'de başladı!

Hakkı Bayraktar Urla tarafında, daha çok şehir dışında doğa ile iç içe yaşamayı arzulayanlar için konforlu konutlar inşa edeceklerini dile getirdi. Sipil Group konut projelerine İzmir'de başladı.

Sipil Group İzmir'de konut sektörüne girdi!

Yurtdışında vve yurtiçinde 150 fabrika kuran Sipil Group, konut sektörüne girdi. İlk projesine İzmir Bornova'da inşaatı süren butik apartmanla başlayan firma, İzmir'de şimdi daha büyük projelere hazırlanıyor...

Asma Bahçeler'den Harley Owners Group İzmir Chapter üyelerine özel brunch!

Asma Bahçeler, nefes terapisti Semra Bakioğlu ve yazar Beki İkala Erikli'den sonra, Harley Owners Group İzmir Chapter üyelerine özel bir brunch ile ev sahipliği yaptı.

Megapol Group İzmir'in ilk Japon bahçesini yapacak!

İzmir'in Yeni Kent Merkezi'nde tamamlanan ilk gökdelen projesine imza atan Megapol Group, kentin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için önemli projeleri tek tek hayata geçirmeyi hedefliyor...

FG Group izmir Haberi

FG Group izmir


İzmirli denim üreticisi FG Group, 2 milyon Euro'luk yatırımla şehirde fabrika kurdu. FG Group Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gözaçan, sadece Iğdır değil, Ağrı, Kars ve Ardahan'da da yatırım hamlesi başlatacağını...