01 / 05 / 2024

fi yapı konut sahipleri

fi yapı konut sahipleri

Fi Tower mağdurları internet üzerinden bir forum açtı; fakat bu foruma üye olabilmek için sözleşme veya tapu örneklerini paylaşma şartı var...

Fi Yapı'dan ev alanlara müjde! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan konut alanlar için bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Fikret İnan'ın o açıklaması...

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

Fi Yapı mağdurları 9 Aralık'ta toplanıyor!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine ara vermeden devam ediyorlar. Fi Yapı mağdurları 9 Aralık Pazar günü Fi Side proje alanı önünde toplanacaklar. 

Fi Yapı mağdurları seslerini duyurmaya çalışıyor!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle 3 bin 200, diğer şehirlerle birlikte toplam 5 bin 500 kişi seslerini duyurmak için eylem yapıyor. 

Fi Yapı mağdurlarından TMSF binası önünde eylem!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Şişli binası önünde eylem yaptı.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Dumankaya ve Fi Yapı ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşanıyor. Her iki şirketin yarım kalan konut projelerinin tamamlanması için Alman firması ile bugün saat 16:00'da imzalar atılıyor...

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Dumankaya ve Fi Yapı'ya Almanlar talip!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan 985 şirketten, en üzüntü veren şirketlerin Dumankaya ve Fi Yapı olduğunu açıkladı. 

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

fi yapı konut sahipleri Haberi

fi yapı konut sahipleri
Fi Tower mağdurları GERÇEKTEN bir dairesi olan GERÇEK ev sahipleri ile buluşabilmek adına www.fitowerevsahipleri.forum.ac linkiyle bir forum açtı. Bu platforma üye olmak isteyenler başvurularında sözleşme ya da tapu örneklerini paylaşmak durumunda kalıyor. Bu tarz sanal ortamlar, Fi Yapı'dan beklentisi olan gerçek mağdurlar üzerinden kişisel hedeflerine ulaşmak olan taraflarca/kişilerce kirletilmiş...