10 / 05 / 2024

fibabanka bayrampaşa şubesi

fibabanka bayrampaşa şubesi

Fibabanka Bayrampaşa Şubesi Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi üzerinde hizmete açıldı...

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Hayrettin Köktaş Şube Müdürlüğü'nde 16 milyon 300 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bayrampaşa'da açıldı.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Bayrampaşa'da eski cezaevi alanı için iptal kararı!

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada Bayrampaşa İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alana ilişkin kentsel dönüşüm amaçlı imar planlarının İstanbul 9. İdare Mahkemesi'nce verilen kararla iptal edildi

Bayrampaşa'da eski cezaevi alanı için iptal kararı!

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada Bayrampaşa İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alana ilişkin kentsel dönüşüm amaçlı imar planlarının verilen kararla iptal edildiği belirtildi.

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mehmet Ayan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Hayattepe Sitesi'nde kuruldu.

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi 15 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

fibabanka bayrampaşa şubesi Haberi

fibabanka bayrampaşa şubesi


Fibabanka Anonim Şirketi "Bayrampaşa Şubesi" Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi No:22/A Bayrampaşa İstanbul adresinde faaliyete...