11 / 05 / 2024

Fibabanka ve yurtiçi fınansal şirketlerde yönetim kurulu danışmanı Sarper Volkan Özten

Fibabanka ve yurtiçi fınansal şirketlerde yönetim kurulu danışmanı Sarper Volkan Özten

Fiba Holding bünyesine katılan Sarper Volkan Özten kimdir? Sarper Volkan Özten, bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? İşte finans ve sermaye piyasasının tecrübeli ismi Sarper Volkan Özten...

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul'da 165 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'da 165 konut ve 1 iş yerini açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor.

13 maddede sitelerde temliki tasarruflar ve önemli işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde temliki tasarruflar ve önemli işler" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kervansaray borç yapılandırması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı!

Kervansaray Yatırım Holding, Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş. ile borcun yapılandırılması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini satışa çıkardı!

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini açık artırma ile satışa sunacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

İdlib’de engelli ve yetimler için 100 konut inşa ediliyor!

Suriye’nin kuzeyinde 30-40 kilometre derinlikte güvenli bölge kurup mülteciler için kalıcı konutlar hayata geçirmeyi teklif eden Türkiye, ilk adımı ‘çatışmasızlık bölgesi’ İdlib’de attı. İdlib’de engelli ve yetimler için yapımına başlanan 100 konut 6 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Yabancılar Türkiye'ye gelmeden tapu ve kadastro işlemlerini halledebilecek!

Türkiye’den gayrimenkul satın almak isteyen yabancılar buraya gelmeden tapu ve kadastro işlemlerini halledebilecek. Yatırımcıların doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması için de 6 dilde hizmet veren “YourKeyTurkey” isimli bir portal hazırlandı.

Tapu ve kadastro işlemlerinde dijitalleşme süreci hızlanacak!

Vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerine e-Devlet üzerinden daha hızlı yapabilmesi için yüzde 50 olan dijitalleşme oranı 2020 sonuna kadar yüzde 70'e yükseltilecek.

Elazığ Maden'de 278 konut ve 232 iş yeri boşaltılıyor!

Elazığ Maden'de heyelan riski bulunan afete maruz alanlardaki 278 konut ve 232 iş yeri için tahliye kararının ardından binaların boşaltılmasına yönelik hazırlıklar yapılıyor.

Fibabanka ve yurtiçi fınansal şirketlerde yönetim kurulu danışmanı Sarper Volkan Özten Haberi

Fibabanka ve yurtiçi fınansal şirketlerde yönetim kurulu danışmanı Sarper Volkan Özten

Sarper Volkan Özten kimdir?

Sarper Volkan Özten 1958 yılı, Trabzon/Maçka doğumlu. Finans ve sermaye piyasalarının tecrübeli isimleri arasında yer alan Sarper Volkan Özten, Fiba Holding bünyesine katıldı.


İş hayatına 1984-1987 yılları arasında Emlak Bankası'nda çalışarak başlayan Sarper Volkan Özten, 1987-1990 yılları arasında ise İktisat Bankasında görev aldı.


Sarper Volkan Özten, 1990-1997 yılları arasında Öncü Menkul Değerler'de Genel Müdür olarak çalıştı.


1997-2007 Finans Yatırım bünyesinde bulunan Sarper Volkan Özten 2008 yılında ise ING Bank Denetleme Kurulu Üyesi Alarko Gayrimenkul'de görev almıştı. Özten, bu görevinden geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.


Fiba Holding

1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulan Fiba Grubu, bugün ulusal ve uluslararası piyasaların saygın ve bilinirliği yüksek bir katılımcısıdır.


Fiba Grubu, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteren, marka değeri yüksek iştiraklerden oluşan bir yatırım portföyüne sahiptir.


Fiba...