17 / 05 / 2024

fidan dikme kampanyaları

fidan dikme kampanyaları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, yılbaşı için kaçak ağaç kesimini önlemek amacıyla ücretsiz fidan dağıtımı kampanyası başlattı...

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

Bu amaçla tüketicilere eylül sonuna kadar her keseye ve uygun ve her seçeneğe açık teklifler sunulacak. Ağustos ayında başlayan kampanyalarını ay sonuna kadar uzatanlar da var, yeni kampanya başlatanlar da.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Gayrimenkul şirketlerinden Ağustos ayı kampanyaları!

Gayrimenkulde eylül öncesi son kampanyalar yine tüketiciye yarıyor. Şirketler ağustos ayına özel kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenlere avantajlar sunuyor.

Gaziantep'te bina yapacaklara ağaç dikme zorunluluğu!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bundan böyle kent sınırları içinde bina yapacak herkese, ağaç dikme zorunluluğu getirildiğini açıkladı.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

fidan dikme kampanyaları Haberi

fidan dikme kampanyaları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yılbaşı çamı olarak kullanılan çam, göknar, ladin gibi ağaçların usulsüz şekilde ormanlardan teminin önüne geçilmesi amacıyla "ağaç kesme fidan dik" sloganıyla kampanya başlattıklarını belirtti.


Vatandaşlara orman bölge müdürlükleri vasıtasıyla ücretsiz fidan dağıtılacağına işaret eden Eroğlu, kaçak kesimlerin önüne geçmek için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.


Fidanlıklardaki stok imkanları ölçüsünde ve dağıtılan ilin iklimine uygun 3 yaşına kadar olan tüplü fidanların, toprakla buluşturulması şartıyla ücretsiz verileceğini vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:


"Üç yaşından büyük fidan isteyen vatandaşlar ise bedelini ödeyerek, bölge müdürlüklerine bağlı fidanlıklardan çamları temin edilebilecek. Yılbaşı çamı olarak kullanılan fidanların daha sonra uygun alanlarda toprakla buluşturulması için gerekirse bölge müdürlüğü personelinden yardım istenebilecek. Ayrıca fidanlar dağıtılırken vatandaşlara daha sonra fidanları nasıl dikmeleri...