02 / 05 / 2024

fidem ercüment oruç

fidem ercüment oruç

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durumu FİDEM açıkladı. Peki Fikirtepe'de inşaat yapan firmalar hangileri? Fikirtepe'de kaç ada imzalarını bitirdi, kaç adada imza oranı ne kadar? İşte Fikirtepe'de son durum raporu...

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Oruçreis Mahallesi (Kamulaştırma) Riskli Alanın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Foure Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Foure Gayrimenkul Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment İkan tarafından kuruldu.

fidem ercüment oruç Haberi

fidem ercüment oruç


Fikirtepe Dumlupınar Eğitim Merpenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM) Başkanı Ercüment Oruç, bugün yaptığı yazılı açıklamada Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm alanında Anka Evim Kadıköy, Teknik Yapı, Emay İnşaat firmalarının inşaatlarına hızla devam ettiklerini bildirdi. Açıklamaya göre bu firmaların haricinde en az 10 firma da tapu terk tevhid işlemlerini bitirerek ruhsat müraacatında bulundular ya da bulunacak hale geldiler..


Oruç'un açıklamasına göre Fikirtepe'de 60 adet yapı adası bulunuyor. Genel itibari ile firmalarla anlaşma yüzde 90 oranında sağlandı. Bölgede 12 ada imzalarını yüzde 100 bitirdi, 3 tanesi ruhsat aldı ve yaklaşık 35 adada yüzde 90 oranında imzalar tamalandı ve diğerleri de imzalarını atmaya çalışıyorlar.... 


İşte o açıklama!


FİDEM Başkanı Ercüment Oruç imzalı yazılı açıklama şöyle;  


"Kentsel dönüşümün pilot bölgesi olarak seçilen Fikirtepe’de 4. yıla girmiş bulunuyoruz. Vatandaşların hak ve...