08 / 05 / 2024

Fiera Vista nerede

Fiera Vista nerede

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe farklı projeler ile adından oldukça fazla söz ettiren “Gülman Group”, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Fiera Vista'da fiyatlar 900 bin Eoro'dan başlıyor!

Habertürk köşe yazarı Esin Tümer bu haftaki yazısında Bodrum'daki konut fiyatlarından ve projelerden bahsetti. İşte Esin Tümer'in o yazısı...

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a 2 yeni proje!

Gülman Group Bodrum Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki yeni projeye başlıyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, “Nest Ortaköy’den sonra rotamızı Ege’nin incisi Bodrum’a çevirdik."dedi.

Gülman Group'tan Bodrum'a 65 milyon dolarlık yatırım!

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı.

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe çalışan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı

Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista'nın lansmanı yapıldı!

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe farklı projeler ile adından oldukça fazla söz ettiren “Gülman Group”, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Gülman Group'tan Bodrum'a 2 yeni proje!

Gülman Group, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli 2 yeni projesini hayata geçiriyor. Lansmanı bugün yapılan Doğalkaya Bodrum'da 15 adet, Fiera Vista'da ise 18 adet niş villa yer alıyor.

Vista Konakları Beylikdüzü nerede?

Vista Konakları Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salondan oluşuyor.

Toya Vista Avcılar nerede?

Toya Grubu tarafından inşa edilen projede fiyatlar 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Toya Vista Avcılar nerede? sorusuna Merkez Mahallesi'nde yükseliyor cevabını verebiliriz...

Perla Vista nerede? Havadan videosu!

Perla Vista projesi 30 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Ark Vista Evleri nerede?

Del Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat tarafından inşa edilen Ark Vista projesi Kemerbuzgaz'da yer alıyor...

Beykent Vista Konakları nerede Nasıl gidilir

Yeni bir konut projesi olan Beykent Vista Konakları projesinde henüz satışlar başlamadı. Vista Konakları, Gül İnşaat Kentsel Tasarım ve Gül İnşaat ortaklık imzası taşıyor

Autopia nerede, nasıl gidilir

46 bin 761 metrekare alan üzerinde  181 bin 609 metrekare inşaat alanına sahip olan, Keleşoğlu İnşaat ve  Gül İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Autopia nerede, nasıl gidilir

Fiera Vista nerede Haberi

Fiera Vista nerede

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe farklı projeler ile adından oldukça fazla söz ettiren “Gülman Group”, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  Bodrum’un cennet köşelerinden Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeyi hayata geçiren “Gülman Group”, 30 Haziran 2015’te Maslak’taki genel merkezlerinde düzenlenen basın toplantısı ile yeni projelerinin ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Basın toplantısında ev sahipliğini Gülman Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman yaptı. 


2014 yılı içerisinde İstanbul’da Elor Holding işbirliği ile tamamlanan ve kısa sürede tüm satışı gerçekleşen “Nest Ortaköy” projesinden sonra rotasını, Ege’nin incisi Bodrum’a çeviren “Gülman Group”; tatilcilerin en yoğun ilgi gösterdiği Gündoğan’a iki dev proje kazandırdı. 


DOĞALKAYA BODRUM VİLLALARI

Adını yerleşim yerindeki sağlam, doğal kayalardan alan ve tertemiz bir denize sahip olan “Doğalkaya Bodrum Villaları”, ışıltısı...