15 / 05 / 2024

Fıeratur Turizm adres 

Fıeratur Turizm adres 

Fıeratur Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Erşahin, Kılınç Yetkiner ve Mert Gül ortaklığında kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Fırat Yılmaz tarafından kuruldu.

Fıeratur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fıeratur Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Erşahin, Kılınç Yetkiner ve Mert Gül ortaklığında kuruldu.

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Saydam tarafından açıldı.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Turizm beldelerinde imar barışı fırsatçılığı!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Antalya'nın Kaş ilçesi imar barışı fırsatçılarına rant kapısı oldu. Heyelan bölgesinde inşaat yapan fırsatçılar bunları 'helal', 'korunaklı' veya 'balayı' vilaları diyerek kiralıyor.

Al Vatan Emlak Turizm Araç Kiralama Tamir Servis İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Vatan Emlak Turizm Araç Kiralama Tamir Servis İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Fraoun ve Abdellatıf Abdoun ortaklığında kuruldu.

Rauasi Alahlam Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rauasi Alahlam Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mohammed Al-Dhaıfı tarafından kuruldu.

Yosr Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yosr Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile H.Abdo Mohammed    Al-Hulısı ve N.Alı Hasan    Saıf ortaklığında kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Nassıf tarafından kuruldu. 

Fıeratur Turizm adres  Haberi

Fıeratur Turizm adres 

Fıeratur Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Erşahin, Kılınç Yetkiner ve Mert Gül ortaklığında kuruldu.

Fıeratur Turizm Limited Şirketi konusu:
a- Her türlü yurt içi ve yurt dışı turizm hizmetleri ve turizm acenteliği yapmak. b- Yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek fuarlara tur düzenlemek ve bunların tüm organizasyon işlerini düzenlemek. Bu faaliyetin tanıtımı amacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak. Fuar konusuyla ilgili kongre, seminer, sempozyum ve benzeri faaliyetlerde bulunmak c- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d- Şirket yurt içinde ve yurt dışında kurum, kuruluş ve firmalara yönelik, her türlü pazarlama ve pazar araştırması faaliyetleri, iş geliştirme ve iş süreçleri, proje ve organizasyon yönetimi ve benzeri konularda her türlü danışmanlık...