29 / 04 / 2024

Figen Canan Özkarakaş

Figen Canan Özkarakaş

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Canan Özkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Canan Business ne zaman teslim?

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ataşehir'de yükseliyor. Peki Canan Business ne zaman teslim?

Canan Business Canan Yapı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası' nda Ataşehir' de bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Canan Business Canan Yapı fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Canan Business satış ofisi!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ataşehir Canan Business ödeme planı kapsamında projede peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor.

Ataşehir Canan Business ödeme bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzasıyla inşa edilen Ataşehir Canan Business daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business ödeme bilgileri...

Ataşehir Canan Business teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Projede 12 aya kadar vadelendirme sağlanıyor. Peki Ataşehir Canan Business teslimleri ne zaman?

Canan Business Ataşehir fiyatları!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinat ödemede yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business Ataşehir fiyatları 415 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Canan Business satış ofisi açıldı!

Toplam 112 home officeden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakadı'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor . Ataşehir Canan Business satış ofisi açıldı.

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Canan Özkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Canan Business projesinde 415 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Canan Yapı'nın Doğu Ataşehir'de geliştirdiği Canan Business Home& Süite projesi satışa çıkarılıyor, Nisan 2016'da teslim edilecek proje, 17 katta modüler olarak tasarlanan, 1+1 ve 2+1 toplam 112 daireden oluşuyor.

Figen Canan Özkarakaş Haberi

Figen Canan Özkarakaş

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Canan Özkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3. Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek ve ilgili mercilerden izin almak suretiyle Şirketin amaç ve konusu şunlardır; 1.Başta her türlü arsa ve arazi, bina, depo,antrepo, v.b. gibi alanlarının yatırımını geliştirme ve işletilmesi olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınmasını, kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahıslara kiralanmasını, yönetimini, geliştirilmesini, inşaatı, işletilmesini, 2.Yurt içi ve yurt dışında her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri,...