05 / 05 / 2024

Fikirtepe Alya Lİfe Residence iletişim

Fikirtepe Alya Lİfe Residence iletişim

20 katlı tek blok şeklinde yükselen Alya Lİfe Residence projesi 214 adet konuttan meydana geliyor. Alya Lİfe Residence Fikirtepe fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Veysel Erörs ve Vedat Demir tarafından kuruldu.

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Fikirtepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Fikirtepe Riskli Alanı ve Çevresinin 1. Etabına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili Kadıköy ilçesinde konumlu Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Fikirtepe Alya Lİfe Residence iletişim Haberi

Fikirtepe Alya Lİfe Residence iletişim

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen Alya Lİfe Residence projesi 20 katlı tek blok halinde yükseliyor.


3 bin metrekare arsa alanına sahip Alya Life Residence projesi 214 adet konuttan meydana geliyor.


Anahtar teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Alya Life Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sıralanıyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL ile 2 milyon 325 bin TL arasında değişiyor.


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Kadıköy Alya Lİfe Residence projesi Moda Sahil'e 18 dakika, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na 9 dakika, Bağdat Caddesi'ne 11 dakika, Marmara Üniversitesi'ne 6 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Adres: Yumurtacı Abdi Bey Caddesi, Fikirtepe Mahallesi, Barış Sok, No:1 Fikirtepe/Kadıköy-İstanbul



Telefon: 444 90 98

Web adresi: http://www.alyalife.com/tr/

Pınar...