05 / 05 / 2024

Fikirtepe Büyük Buluşma Toplantısı 28 eylül

Fikirtepe Büyük Buluşma Toplantısı 28 eylül

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından organize edilen Büyük Fikirtepe Yürüyüşü öncesi 28 Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanan " Büyük Buluşma Toplantısı " için geri sayım başladı...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

3600 ek gösterge kesinleşiyor! Emekli maaşlarına büyük etki!

3600 ek gösterge için çalışmalar sürerken, memur sendikalarıyla ikinci buluşma 16 Mart'ta yapılacak. Ek göstergeler en büyük etkiyi emekli maaşlarında gösterecek.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Fikirtepe Büyük Buluşma Toplantısı 28 eylül Haberi

Fikirtepe Büyük Buluşma Toplantısı 28 eylül

İstanbul'daki kentsel dönüşümün öncü bölgesi olan Fikirtepe'nin sıkıntıları, 28 Eylül Pazar günü Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde masaya yatırılacak.




Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından organize edilen Büyük Fikirtepe Yürüyüşü öncesi gerçekleştirilmesi planlanan "Büyük Buluşma Toplantısı" için geri sayım başladı. 


28 Eylül Pazar günü Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde, Fikirtepeliler başta olmak üzere tüm halka açık olarak gerçekleştirilecek toplantıda kentsel dönüşüm süreci masaya yatırılacak. Her partiden milletvekilinin davet edildiği toplantıya, basın mensuplarının da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 


Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Yasin Bektaş, açıklamalarında şunları ifade etti: "Bu toplantının amacı; Fikirtepe'nin ve Fikirtepelilerin yaşadıkları sıkıntıların dile getirilerek olumsuzlukların ortadan kaldırılmasını sağlamak başta olmak üzere, iş yapmak isteyen ve imzası bitmiş tüm adalarımızdaki firmaların kendi rızaları ile veya bakanlıkça sıkıştırılarak bir...