20 / 05 / 2024

fikirtepe ceylan inşaat projesi

fikirtepe ceylan inşaat projesi

Fikirtepe de yüzde 90'nın üzerinde anlaşmalarını tamamlayan Ceylan İnşaat Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'ne müracaatta bulunarak imza atmayan maliklerle toplantı yapılmasını talep etti.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

fikirtepe ceylan inşaat projesi Haberi

fikirtepe ceylan inşaat projesi


Fikirtepe de yüzde 90'nın üzerinde anlaşmalarını tamamlayan Ceylan İnşaat Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'ne müracaatta bulunarak imza atmayan maliklerle toplantı yapılmasını talep etti.


Müdürlüğün toplantı salonunda imza atmayan mülk sahiplerinin temsilcilerini ve mal sahipleri ile müteahhit firma sahibi çağrılarak yüzleştirme toplantısı yapıldı. İl Müdürlüğü Fikirtepenin son durumu ile ilgili katılanları bilgilendirdi.


Fikirtepe'de;


- 134 Hektar Toplan Alan

- 61 Adet plan Adası

- 6341 adet bina

- 17728 Bağımsız birim

- 47655 kişi yaklaşık nüfus mevcut


Bu alanda son durumda; 


- %100 anlaşma sağlayan 18 adet ada

- 3/2 çoğunluk sağlayan 31 adet ada

- 3/2 çoğunluk sağlayamayan 12 adet adadır.


Ruhsatı onaylanıp başlayan ada 8 adet, ruhsatı onay aşamasında olan  ada 4 adet, diğer 6 adada Avan Proje çalışmaları devam ediyor.

Bugüne kadar 19 ada için yüzleşme toplantısı düzenlendi. Acele...